Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Son dakika: Dwayne Johnson hacamat yaptırdı - Magazin haberleri
        1

        WWE kemerini altı kez kazanan ilk isim olan eski Amerikan güreşçisi ve ünlü oyuncu Dwayne Johnson, formunu ve sağlığını korumak için sınırlarını zorluyor.

        Geçtiğimiz gün geleneksel bir yöntem deneyen Johnson, hacamat yaptırdı. 48 yaşındaki ABD'li oyuncu, sonucu takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

        2

        "BU DİNOZORA HEP YENİ TEKNİKLER ARIYORUM"

        Fotoğrafına esprili bir not düşen Dwayne Johnson, "Her zaman bu 250 milyon yıllık dinozor vücudunu dengelemek ve en iyi hale getirmek için yeni teknikler arıyorum. İlk kez bardak çektirdim" ifadelerini kullandı.

        Johnson, ayrıca sırtındaki kırmızı izlerin aldatıcı olduğunu belirterek, denediği bu tekniğin eğlenceli olduğunu söyledi ve hayranlarını bu yöntemi uygulamaya teşvik etti.

        3

        HACAMAT NEDİR?

        Türkiye'de kupa tedavisi olarak da bilinen hacamat, genellikle vücuttaki güçsüzlüğü gidermek için uygulanır. Kasları gevşetir, vücudun herhangi bir yerindeki hatta damarlardaki sertlikleri geçirir. Migren, bel boyun fıtığı gibi ağrıları geçirir. Uykusuzluğa iyi gelir.

        4

        "DAHA ÇOK ÇALIŞIYORUM"

        Forbes tarafından 2016 ve 2019'un ardından 2020'de de dünyanın en çok kazanan aktörü ilan edilen Hollywood yıldızı Dwayne Johnson, geçtiğimiz günlerde yeni filmi Black Adam için daha çok spor yaptığını açıklamıştı.

        Ünlü yıldız, hayranlarının egzersiz hakkındaki sorularını sosyal medyada yanıtlamıştı.

        5

        "ÇITAYI YÜKSELTMEK İSTİYORUM"

        Instagram hesabında paylaştığı videoda Johnson, şu ifadeleri kullanmıştı:

        Sabahları aç karnına kalp ritmini hızlandırarak yağ yaktıran egzersizler yapıyorum, sonrasında öğleyin ya da akşam geç saatte hatta bazen gece yarısı antrenman yapıyorum. Black Adam için çalışıyorum. Black Adam'a dair çok heyecanlısınız, ben de öyle. Bu büyük bir film, hem süper kahraman filmleri açısından çıtayı yükseltmek hem de tüm kariyerimdeki en iyi halimi almak istiyorum.

        Ünlü oyuncu Dwayne Johnson'ın yeni filmi Black Adam, karşımıza Shazam spin-off'u olarak çıkacak.

        6

        "ANTİ KAHRAMAN"

        Dwayne Johnson, çizgi romanlarda Shazam'ın ikiz kardeşi olarak bilinen ve kötü adam olarak ortaya çıkan Black Adam'ın, filmde kötü olmayacağını ancak diğer herkese meydan okuyan bir anti kahraman olacağını açıklamıştı.

        Black Adam'ın yönetmen koltuğuna Jaume Collet-Serrayer alacak.

        7

        "BAŞKANLIK İÇİN YARIŞABİLİRİM"

        Öte yandan oyuncu Dwayne Johnson, halk isterse Beyaz Saray için yarışacağını dile getirmişti. Johnson'ın başkan adaylığı, 'The Rock' isimli kendi hayatını konu alan komedi dizisinde 2032 seçimi için kampanya yürütürken gösterilmesi vesilesiyle gündeme gelmişti.

        Dizi ile ilgili röportaj veren Johnson, "Eğer halk isterse gelecekte başkanlık için yarışmayı değerlendiririm. Bu cevabı verirken ciddiyim. Kesinlikle şaka yapmıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        8

        Daha önce Joe Biden'a destek veren 48 yaşındaki Johnson, konuyla ilgili, "Bu insanlara bağlı. Dolayısıyla bekleyeceğim, dinleyeceğim, nabız yoklayacağım, kulağımı zemine yaslayacağım" şeklinde konuşmuştu.

        9

        Çocukluğundan itibaren hayatını konu alan yeni dizide, kendi yetişkinliğini canlandıran ünlü isim, 2032'de başkanlık için yarışırken de gösteriliyor.

        Dwayne Johnson'ın çocukluğundan esinlenen dizide ünlü güreşçi-aktörün daha genç hallerini Adrian Groulx, Bradley Constant ve Uli Latukefu canlandırıyor.

        10

        KORONAVİRÜSÜ YENMİŞTİ

        Hollywood'un en çok kazanan aktörlerinden olan Dwayne Johnson, geçtiğimiz yıl eylül ayında şarkıcı eşi Lauren Hashian, dört yaşındaki kızları Jasmine ve iki yaşındaki Tiana ile birlikte koronavirüsle mücadele ettiklerini ve artık daha iyi olduklarını açıklamıştı.

        11

        "TÜM AİLEMDE ÇIKTI" DEMİŞTİ

        Test yaptırdıktan sonra sonucu beklerken endişelendiğini söyleyen Johnson, "Benim bir numaralı önceliğim her zaman ailemi korumak. Çocuklarımı, sevdiklerimi korumak. Çıkacaksa sadece benimkinin pozitif çıkmasını umdum ama değildi. Tüm ailemde çıktı" ifadelerini kullanmıştı.

        12

        "YAŞADIĞIM EN ZOR ŞEYLERDEN BİRİYDİ"

        Küçük kızlarının birkaç gün öksürük şikayetinin olduğunu söyleyen Dwayne Johnson, kendisiyle eşinin “sert bir gidişat” yaşadığını söylemişti.

        Johnson, "Şunu söyleyebilirim ki; bu yaşadığım en zor şeylerden biriydi. Geçmişte pek çok şey atlattım ama korona bunların hepsinden daha farklıydı" demişti. İyileşme sürecinin zor olduğunu anlatan ünlü aktör, hayranlarına maske takma çağrısı yapmıştı.

        13

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ