Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ebru Şancı'dan 'RTÜK' esprisi! Alpaslan Öztürk... - Magazin haberleri
        1

        Eski manken Ebru Şancı, futbolcu Alpaslan Öztürk ile 2015 yılında nikah masasına oturmuştu. Mila ve Ceylin adında ikiz kızları olan çift, 2020'de oğulları Kürşad Fırat'ı kucaklarına alarak, üçüncü kez anne-baba olmuştu. Mutlu evliliklerini sürdüren çiftten yeni fotoğraf geldi.

        2

        'RTÜK' ESPRİSİ

        Önceki gün bir mekanda eğlenen ikili, objektif karşısına geçti. Eşiyle birlikte poz veren Şancı, Alpaslan Öztürk'ün dekoltesini kapattığı o anları, "RTÜK genel müdürü..." şeklinde esprili bir not ile yayınladı. Çiftin gönderisi takipçilerini gülümsetti.

        3

        "KOCAMI EN ÇOK ZORLAYAN 3 YERLİ FORVET"

        Ebru Şancı, daha önce futbolcu eşi Alpaslan Öztürk ve çocuklarının fotoğrafını, "Kocamı en çok zorlayan 3 yerli forvet... Maşallah." notuyla Instagram'dan paylaşmıştı.

        4

        "KENDİ SÜTÜMÜ YÜZÜME SÜRÜYORUM"

        Öte yandan sosyal medya hesabından sık sık mutlu aile pozlarını yayınlayan Şancı, takipçilerinden gelen bir soruya yanıt vermişti. Ebru Şancı, cildinin pürüzsüz olmasının sırrını şu sözlerle açıklamıştı:

        Hep soruyorsunuz; tam samimiyetimle söyleyeceğim. Belki bilen vardır, yapan da vardır. Kendi sütümü sürüyorum yüzüme tonik niyetine. Buzdolabına koyuyorum. Bazen sabah-akşam siliyorum. Patentini almayı düşünüyorum. Cildim gördüğünüz gibi kaymak gibi.

        5

        Ebru Şancı ile eşi Alpaslan Öztürk

        6

        Ebru Şancı ile eşi Alpaslan Öztürk

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ