Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika: Ecem Çırpan, Lider Şahin'in ailesine girdi!
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Selami Şahin, önceki gün Beyoğlu'ndaki bir mekanda konser verdi. Dinleyicilerine keyifli bir gece yaşatan ünlü sanatçı, 36 yaşına basan oğlu Lider Şahin'in doğum gününü de şarkılar söyleyerek kutladı.

        2

        Selami Şahin, sahnedeyken doğum günü pastası da Lider Şahin'in masasına geldi. Yeni yaşını kutlayan müzisyen, mumlarını bir tarafına annesi Didem Şahin'i, diğer yanına sevgilisi Ecem Çırpan'ı alarak söndürdü.

        3

        Bir hayli neşeli oldukları görülen aşıklar, birbirlerini öpücüklere boğmayı ihmal etmedi.

        4

        AİLEYE GİRDİ

        Yaklaşık dört yıl önce şarkıcı İrem Derici ile aşk yaşayan Lider Şahin'in bu beraberliğine onay vermeyen annesi, oğlunun Miss Turkey 2015 birincisi olan voleybolcu sevgilisi Ecem Çırpan'ı aileye kabul etti.

        5

        Gece boyu aralarından su sızmadığı görülen Didem Şahin ile Çırpan'ın keyifli halleri de objektiflere yansıdı.

        6

        NİŞANTAŞI'NDA YAKALANDILAR

        İlişkilerini bir süredir gizli ve gözlerden uzakta tutarak yaşayan taze aşıklar Lider Şahin ile Ecem Çırpan, temmuz ayında çıktıkları alışveriş turunda yakayı ele vermişti. Çeşme tatilinden işleri için dönen Şahin ile Miss Turkey 2015 birincisi model sevgilisi Ecem Çırpan, Nişantaşı'nda el ele görüntülenmişti.

        7

        "DURMA, GÖĞE BAKALIM"

        Artık saklanmayan çift, ardından aşklarını sosyal medyaya taşımıştı. Şahin, sevgilisi ile birlikte yer aldıkları fotoğrafları Instagram'dan paylaşmıştı. Şarkıcı, Çırpan ile fotoğrafına, Turgut Uyar'ın şiirinin, "Durma, göğe bakalım" dizelerini not düşmüştü. İkilinin paylaşımına takipçilerinden beğeni yağmıştı.

        8

        "MUTLUYUZ"

        Lider Şahin, ilişkilerinin iyi gittiğini ve mutlu olduklarını söylemişti.

        Şahin, yeni projeleri için yaptığı çalışmaları anlatarak, "Yeni şarkımı bitirdim klibe gireceğim bu hafta Ağustos gibi çıkaracağız. Sıkıntılı bir dönem ama önümüze ve şarkılarımıza bakacağız." demişti.

        9

        Selami Şahin ile ortak bir projede yer alabileceklerini söyleyen şarkıcı, "Babamla hayalimizde ortak bir şey yapmak var, neden olmasın? Belki bir gün o da olur. Babam her zaman destekçim." diye konuşmuştu.

        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ