ANGİAD 1000 kişilik iftar yemeği verdi
ANGİAD'ın sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında dernek yönetici ve üyelerinin bağışlarıyla Cebeci'de 1000 kişilik bir iftar yemeği verildi. Genç işadamlarının halkla iç içe olduğu iftar yemeğinde renkli görüntüler yaşandı
Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) üyeleri mübarek Ramazan ayının manevi huzurunu yaşamak, gelenek ve görenekleri yaşatmak için anlamlı bir organizasyona imza attı. ANGİAD Başkanı Emre Altındağ ve yönetim kurulunun öncülüğünde gerçekleşen sosyal sorumluluk çalışması kapsamında Cebeci’de bin kişilik bir iftar yemeği organize edildi. Tamamen dernek yönetici ve üyelerinin bağışlarıyla, Çankaya Belediyesi’nin Cebeci’deki iftar çadırında gerçekleşen bu anlamlı organizasyona katılım hayli yüksekti.
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in de katıldığı yemekte genç işadamları oruçlarını vatandaşlarla birlikte açtı, bol bol sohbet etti. İlk kez vatandaşlarla bu kadar iç içe bir organizasyonda yer alan ANGİAD’lılar, unutulmaz bir akşam yaşadı. ANGİAD Başkanı Emre Altındağ iftarda Başkan Taşdelen ile vatandaşlar için başta neler yapabilecekleri, nasıl fayda sağlayabilecekleri noktasında da fikir alışverişinde bulundu.