Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Eliz Sakuçoğlu ile Semih Ergun'un yıl dönümü kutlaması: Seni hissediyorum Romeo! - Magazin haberleri
        1

        Bir dönem Ekin Mert Daymaz, Hakan Sabancı, Murat Boz ve Beran Benan gibi isimlerle aşk yaşayan stilist Eliz Sakuçoğlu, sevgilisi Semih Ergun ile paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

        2

        "SENİ HİSSEDEBİLİYORUM ROMEO"

        Sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Sakuçoğlu, Ergun ile ilişkisinin 2. yılını kutladı. Sevgilisini öpücüklere boğarken çekilen fotoğrafını yayınlayan Eliz Sakuçoğlu, Semih Ergun'a duyduğu aşkı dile getirdi. Ünlü isim, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

        Ruhumu gülümsetiyorsun, senin sayende kalbim farklı bir ritimle çarpıyor. Sen benim parlayan ortağımsın. Kırıldığımda iyileşmeme yardımcı olan, yolculuğuma saygı duyan, en büyük sırları keşfetmeme yardımcı olan ve benimle dans edensin... Seni hissedebiliyorum Romeo... Nice yıllarımız olsun...

        36 yaşındaki Sakuçoğlu'nun çok sayıda beğeni alan gönderisindeki yorumları sınırlandırıldığı da dikkatlerden kaçmadı.

        3

        "ARKADAŞ DA KALAMAYIZ!"

        Öte yandan 2008 yılında dünyaevine giren Murat Boz-Eliz Sakuçoğlu çifti, 2012'de yollarını ayırmıştı. Boz, Sakuçoğlu'nun, oyuncu Engin Öztürk ile yakınlaştığını duymuş ve ilişkiyi bitirmişti.

        Ünlü şarkıcının yakın çevresine de, "Bundan böyle arkadaş da kalamayız" dediği öğrenilmişti.

        "TEK EŞLİLİĞE İNANMIYORUM" DEMİŞTİ

        Eliz Sakuçoğlu ise 3 yıl önceki röportajında ,"Tek eşliliğe inanmıyorum" diyerek, tartışma yaratmıştı.

        4

        "PARAYLA HİÇBİR ZAMAN İŞİM OLMADI"

        Geçtiğimiz aylarda da bir takipçisinin "Maddi durumu iyi olan erkeklerle birlikte oluyorsun" yorumuna sinirlenen Sakuçoğlu, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

        Varsayım çok kötü bir şey... Hiçbir şey sizin dışarıdan gördüğünüz, okuduğunuz, düşündüğünüz, bildiğinizi sandığınız gibi değil... Benim parayla hiçbir zaman işim olmadı. Aksini söyleyecek biri varsa buyursun, çıksın karşıma!

        5

        "HİÇ BAŞKALARI GİBİ SPONSOR SEVGİLİ ARAMADIM"

        Ben başkaları gibi kendime sponsor sevgili aramadım hiç. Hangi ortamda olursa olsun... İster sevgilim, ister karşı cinsten arkadaşım... Hesabımı hep kendim öderim, çünkü ailemden bunu öğrendim!

        "BANKA HESABI BÜYÜK OLAN ERKEĞİN GÜCÜ BANA SÖKMEZ"

        Bana banka hesabı büyük olan erkeğin gücü sökmez efendim. Yüreği büyük olsun, cebinde tek kuruşu olmasın. Ben o adamı başıma taç, canıma yoldaş ederim! Beni kimselerle karıştırmayın!"

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ