Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Esra Sönmezer: Hülya Avşar'ın yaşlanmaya alışması şart! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Esra Sönmezer, geçtiğimiz gün 'Esra Sönmezer ile Pembe Pijama' programının tanıtım çekimleri için kamera karşısına geçti. Sönmezer, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

        2

        "HÜLYA AVŞAR YAŞLANMAKTAN KORKMAMALI"

        36 yaşındaki oyuncu, rol aldığı bir dizide yüzüne uygulanan filtre ile sosyal medyada alay konusu olan Hülya Avşar hakkında konuştu.

        Esra Sönmezer, "Filtreli görüntüler izleyiciyi gerçeklikten uzaklaştırıyor. Hülya Avşar ile filtre konusu çok gündeme geldi. İnsanlar yaşlanıyor ve Hülya Avşar gibi değerli bir ismin yaşlanmaktan korkmaması ve öz güvenli olması gerekiyor. Bazı çizgileri ve kırışıklıklarıyla yaşamaya alışması şart! Onun filtre kullanması ve diğer oyuncuların kullanmaması kötü bir görüntüye sebebiyet verdi. Acaba hala 'En güzel benim' diyebiliyor mudur, merak ediyorum" diye konuştu.

        3

        SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

        'Masumiyet' dizisinde 'Hale Ilgaz' karakterini canlandıran Hülya Avşar'ın yüzüne uygulanan filtre sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Avşar’ın uygulanan filtre nedeniyle burnunun görülemeyecek derecede kaybolduğu görülmüştü.

        4

        YORUMLARA CEVAP VERDİ

        Gelen yorumların ardından Avşar da kendisi için yapılan bir cap'si sayfasında yayınlayarak, "Ben de aynı fikirdeyim" sözleriyle durumunu ti'ye almıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ