Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Fahriye Evcen'den Karan paylaşımı: Aşkım! - Magazin haberleri
        1

        2017 yılında nikah masasına oturan oyuncu çift Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in tatili tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda oğulları Karan ile birlikte soluğu Bodrum'da alan çift, tatillerinden kesitleri de takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor.

        2

        "AŞKIM!"

        Sıcak havanın tadını çıkaran Fahriye Evcen, önceki gün oğlu Karan ile birlikte objektif karşısına geçti. "Empati yeteneği oğlumuz doğduktan sonra daha da arttı. Karan için en iyisini yapmak için çabalıyorum." diyen Evcen, oğlu ile yeni pozlarını yayınladı. Ünlü oyuncu, 12 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram'dan paylaştığı fotoğraflara, "Aşkım!" notunu düştü.

        3

        "ZAMAN ZAMAN ZORLANDIM"

        35 yaşındaki Fahriye Evcen, "Zaman zaman zorlandığım, uykusuz geceler geçirdiğim elbette oluyor. Anneler bilir; bazen saçını tarayacak vakit bile bulamazsın. Gündüzleri asla televizyon açmıyorum. Karan ile oyun oynuyorum. Onu izlerken dalıp, gidiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        "ZAMAN RİTMİM TEPETAKLAK OLDU"

        Fahriye Evcen, Karan'ın doğmasından sonraki süreçle ilgili, "Zaten tempolu bir iş yapıyorum ama hep zamanı çok iyi yönettiğimi düşünüyordum. Kendimle gurur duyarken, hayatıma bir bebek girdiğinde aslında işin hiç de öyle olmadığını, bebeğin benim ritmimi tepetaklak ettiğini gördüm. Çünkü bebeğin kendi ritmi var ve anne ona zaman ayırmak zorunda. Uzun süre kimseden destek almadım. Burak'ın da katkısı oldu." demişti.

        4

        "HASSASLAŞTIM"

        Ünlü isim, annelik sonrası duygularındaki değişimi, "Anne olduktan sonra daha hassaslaştım. İki temel sorun içimi çok acıtmaya başladı. 'Her bebek eşit şartlarda mı büyüyor? Her aile eşit şartlarda bebeğine bakabiliyor mu?' konusunu çok derinden hissetmeye başladım." sözleriyle anlatmıştı.

        5

        DİĞER ÜNLÜ İSİMLERİN ÇOCUKLARI

        Cenk Torun-Nevin Ursavaş ile oğulları Şan

        6

        Merve Özbey-Kenan Koçak ile kızları Elif Özüm

        37

        Tolga Çevik ile çocukları Tan ve Tuna

        38

        Coşkun Sabah ve kızı Roza

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ