Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Fahriye Evcen, Karan'ı paylaştı: Poz vermeyi öğrendik - Magazin haberleri
        1

        2017 yılında oyuncu Burak Özçivit ile dünyaevine giren ve 2019'da oğlu Karan'ı kucağına alan Fahriye Evcen, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Pandemi döneminde sıkı bir Instagram kullanıcısı olan Evcen, iki yaşındaki oğlu Karan'ın yeni pozunu yayınladı.

        "POZ VERMEYİ ÖĞRENDİK"

        Şimdilerde ekranlara dönmek için gün sayan ünlü oyuncu, gönderisine, "Mr. Robocop... Poz vermeyi öğrendik" notunu düştü. Fahriye Evcen'in 'Karan'lı paylaşımı kısa sürede takipçilerinden 178 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

        2

        KARAN 2 YAŞINDA

        'Çalıkuşu' dizisinin setinde başlayan aşklarını evlenerek taçlandıran çift, geçtiğimiz nisan ayında çocukları Karan'ın yeni yaşını kutlamıştı. İkili, 2 yaşına basan Karan'ın doğum günü için aile arasında bir kutlama organize etmişti.

        3

        "NİCE SENELERİMİZ OLSUN ADAMIM"

        Oğulları ile birlikte kamera karşısına geçen çift, Karan'ın yeni yaşını sosyal medyadan da kutlamıştı. Ailece çekilen karelerini yayınlayan Özçivit, gönderilerine, "Sağlıklı, huzurlu nice senelerimiz olsun adamım" notunu düşmüştü.

        "İYİ Kİ DOĞDUN CANIM OĞLUM"

        Evcen ise bu pozlarını, "Hep gülerek, sımsıkı sarılarak, neşeyle dolu yıllarımız olsun... İyi ki doğdun canım oğlum" sözleriyle Instagram'dan paylaşmıştı.

        4

        "SİZİ SEVİYORUZ"

        34 yaşındaki ünlü oyuncu, hayranlarına, "Karan'ın doğum günü için yapılan tüm bağışlar adına size ne kadar teşekkür etsek az. Sizi seviyoruz ailem" ifadeleriyle seslenmeyi de ihmal etmemişti.

        Ayrıca Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in paylaşımları takipçilerinden büyük ilgi görmüştü.

        5

        "ZAMAN RİTMİM TEPETAKLAK OLDU"

        Öte yandan Fahriye Evcen, Karan'ın doğmasından sonraki süreçle ilgili, "Zaten tempolu bir iş yapıyorum ama hep zamanı çok iyi yönettiğimi düşünüyordum. Kendimle gurur duyarken, hayatıma bir bebek girdiğinde aslında işin hiç de öyle olmadığını, bebeğin benim ritmimi tepetaklak ettiğini gördüm. Çünkü bebeğin kendi ritmi var ve anne ona zaman ayırmak zorunda. Uzun süre kimseden destek almadım. Burak'ın da katkısı oldu" demişti.

        6

        "HASSASLAŞTIM"

        Evcen, annelik sonrası duygularındaki değişimi, "Anne olduktan sonra daha hassaslaştım. İki temel sorun içimi çok acıtmaya başladı. 'Her bebek eşit şartlarda mı büyüyor? Her aile eşit şartlarda bebeğine bakabiliyor mu?' konusunu çok derinden hissetmeye başladım" sözleriyle anlatmıştı.

        "BURAK ÇOK İYİ BİR BABA"

        Eşi Burak Özçivit’in de çok iyi bir baba olduğunu dile getiren ünlü oyuncu, "Yardım anlamında çok şanslıyım. Orada babanın da desteği olması önemli. İki senedir uykusuz yaşıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        7

        "KARAN TEK BAŞINA OYNAYACAK!"

        Özçivit de oğulları Karan için gelen reklam tekliflerini soran muhabirlere, "Tek başına oynayacak. Öyle bir düşüncemiz var" şeklinde espri yapmıştı.

        8

        "BÖYLE BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUZ"

        Evcen, "Böyle bir şey düşünmüyoruz" açıklaması yaparak, reklam haberlerine son noktayı koymuştu.

        9

        "YORUMLARA BAKMIYORUZ"

        "Instagram paylaşımlarınıza gelen bazı kötü yorumlar sizi etkiliyor mu?" sorusuna da yanıt veren ikili, "Canımız nasıl istiyorsa onu paylaşıyoruz, yorumlara bakmıyoruz" açıklamasını yapmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ