Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Gisele Bünchen'in gönlünü jiu jitsu hocası Joaquim Valente mi kaptırdı? Yeni aşk iddiası - Magazin haberleri
        1

        2009'da nikah masasına oturan Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolcusu Tom Brady, 31 Ekim'de 13 yıllık evliliklerini noktalamıştı. Bündchen'in Brady'den ayrıldıktan sonra gönlünü dövüş sporu jiu jitsu eğitmeni Joaquim Valente'ne kaptırdığı ileri sürüldü.

        2

        İkili, geçtiğimiz günlerde Costa Rica’da görüldü. Bündchen ile Valente'nin bir mekanda akşam yemeği yemesi, Bündchen ile Valente hakkında 'birliktelik' söylentilerine neden oldu.

        3

        42 yaşındaki modelin, Valente ve kardeşi Jordan Valente'de jiu jitsu dersi aldığı biliniyor. Valente'nin aynı zamanda Bündchen'in çocukları Benjamin ve Vivian'ı da eğittiği biliniyor.

        4

        Entertainment Tonight'ın haberine göre; Gisele Bündchen ve Joaquim Valente'nin aralarında bir birlikteliğin söz konusu olmadığı ve modelin çocuklarının da akşam yemeğinde ikiliye eşlik ettiği belirtildi.

        5

        ESKİ EŞİNE KOMŞU OLMUŞTU

        Öte yandan Bündchen ve Brady boşanmanın ardından komşu olmuştu. Bündchen Miami'de milyon dolarlık yeni bir malikane satın aldı. Bu malikane, eski çiftin birlikteyken 30 milyon dolara yaptırdığı yeni malikanenin tam çapraz karşısında yer alıyor.

        6

        "BİRLİKTE GEÇİRDİĞİMİZ ZAMAN İÇİN MİNNETTARIZ"

        Bündchen, boşanma sonrası yaptığı açıklamada, "Birlikte geçirdiğimiz zaman için çok minnettarız, Tom ve ben boşanmamızı dostane bir şekilde sonuçlandırdık. Önceliğim her zaman tüm kalbimle çocuklarımda olmaya da devam edecek" demişti.

        7

        "BİRÇOK OYUNCU BÖYLE DURUMLAR YAŞIYOR"

        Tom Brady, ayrılığın ardından, "Birçok profesyonel oyuncu hayatının bir noktasında işinde ve evinde böyle durumlar yaşıyor" açıklamasını yapmıştı.

        8

        "ÖNCELİĞİM KARİYERİM VE ÇOCUKLARIM"

        Ünlü isim, "İyi haber şu ki; çok dostane bir durum var ortada ve ben yalnızca iki şeye odaklanıyorum; ailem ile ilgilenmek ve futbol maçlarında kazanmak için elimden geleni yapmak... Profesyoneller böyle yapar" ifadelerini kullanmıştı.

        9

        Brady, "İşteyken işe odaklanırsınız, sonra eve gidersiniz ve evdeki önceliklerinize odaklanırsınız. Elinizden gelenin en iyisini yaparsınız. Çalışmaya ve bir baba olmaya devam ettiğim müddetçe bunları yapacağım" açıklamasında bulunmuştu.

        Fotoğraflar: Instagram, Splash News

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ