Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Gisele Bündchen gözyaşlarına boğuldu - Magazin haberleri
        1

        2009'da nikâh masasına oturan Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolcusu Tom Brady, 13 yıllık evliliklerini 31 Ekim 2022'de sonlandırdıklarını duyurmuştu.

        2

        "IMPACT x Nightline: Gisele Bündchen: Dağa Tırmanış" için konuşan programda boşanmanın etkilerini henüz üzerinden atamadığını gösterdi.

        3

        Robin Roberts ile yaptığı röportaj sırasında, sunucu, ona ayrılıkla ilgili soru sorduğunda, süpermodel, boşanmasını 'bir rüyanın ölümüne' benzettiğini belirterek üzüntüsünü gösterdi.

        4

        Roberts’ın "Nasılsın?" sorusu sonrasında ağlamaya başlayan Bündchen yüzünü kameranın aksi yönüne çevirerek; "Üzgünüm arkadaşlar. Bilmiyorum. Biraz izin verebilir misiniz?" ricasında bulundu.

        5

        Giseye Bündchen, yakın zamanda jitsu eğitmeni erkek arkadaşı Joaquim Valente ile görülmüştü. Bündchen'e "Kalbinizi birine tekrar açabilir misiniz?" sorusu üzerine başlangıçta yanıt vermekte tereddüt etti ve gülümsedi.

        6

        Ünlü model sonrasında; "Kalbimin şu anda olduğu yer, şu anda bulunduğum yerdir. Kendi gerçeğimi yaşıyorum ve bunun için özür dilemiyorum" dedi.

        7

        "EN ÇOK O MUTLU OLSUN İSTERİM"

        Gisele Bündchen, daha önce de; "Onu hep desteklerim ve hep de destekleyeceğim. Dünyada en çok mutlu olmasını istediğim biri varsa o da Tom'dur. Tüm hayallerinin gerçekleşmesini dilerim" demişti.

        8

        Çiftin, Vivian Lake Brady ve Benjamin Brady adında iki çocuğu bulunuyor.
        Brady'nin oyuncu Bridget Moynahan'dan, John Edward Thomas Toynahan adında bir oğlu daha var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ