Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Gisele Bündchen ile boşanan Tom Brady'i aşk acısı eritti - Magazin haberleri
        1

        2009'da nikah masasına oturan Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolcusu Tom Brady, 31 Ekim'de 13 yıllık evliliklerini noktalamıştı. Bündchen, ayrılığın ardından gönlünü dövüş sporu jiu jitsu eğitmeni Joaquim Valente'ne kaptırırken, Brady ise aşk acısından adeta eridi.

        2

        7 KİLO VERDİ

        Tom Brady'nin, Gisele Bündchen'den ayrıldıktan sonra 7 kilo verdiği öne sürüldü. Konuyu spor muhabiri Jeff Darlington gündeme getirdi. Darlington'ın iddiasına göre; 'Tampa Bay Buccaneers' takımının oyun kurucusu olan Tom Brady, çalkantılı özel hayatı nedeniyle yaklaşık 7 kilo verdi.

        3

        "FİZİKSEL GÜCÜ OLUMSUZ ETKİLENDİ"

        Jeff Darlington, Brady'nin kilo kaybının sahalardaki fiziksel gücünü de etkilediğini dile getirdi. Bu durumun Tom Brady'nin futbol kariyerine olumsuz yansıyacağını ifade eden Darlington, takımın da zarar göreceğini ileri sürdü.

        4

        ÖZEL BİR BESLENME PROGRAMI UYGULUYOR

        Belirtilenlere göre; Tom Brady, yıllardır özel bir beslenme ve egzersiz programı uyguluyor. Brady'nin beslenmesinden sorumlu olan şef Allen Camhbell, daha önce yaptığı açıklamada Brady'nin koyu yeşil yapraklı sebzeler, hayvansal protein, baklagiller ve tam tahıllar tükettiğini sözlerine eklemişti.

        Tom Brady'nin, sahaya çıkacağı günlerde ise badem ezmesi yediği öğrenilmişti.

        5

        "BİRLİKTE GEÇİRDİĞİMİZ ZAMAN İÇİN MİNNETTARIZ"

        Öte yandan Bündchen, boşanma sonrası yaptığı açıklamada, "Birlikte geçirdiğimiz zaman için çok minnettarız, Tom ve ben boşanmamızı dostane bir şekilde sonuçlandırdık. Önceliğim her zaman tüm kalbimle çocuklarımda olmaya da devam edecek" demişti.

        6

        "BİRÇOK OYUNCU BÖYLE DURUMLAR YAŞIYOR"

        Tom Brady, ayrılığın ardından, "Birçok profesyonel oyuncu hayatının bir noktasında işinde ve evinde böyle durumlar yaşıyor" açıklamasını yapmıştı.

        7

        "ÖNCELİĞİM KARİYERİM VE ÇOCUKLARIM"

        Ünlü isim, "İyi haber şu ki; çok dostane bir durum var ortada ve ben yalnızca iki şeye odaklanıyorum; ailem ile ilgilenmek ve futbol maçlarında kazanmak için elimden geleni yapmak... Profesyoneller böyle yapar" ifadelerini kullanmıştı.

        8

        Brady, "İşteyken işe odaklanırsınız, sonra eve gidersiniz ve evdeki önceliklerinize odaklanırsınız. Elinizden gelenin en iyisini yaparsınız. Çalışmaya ve bir baba olmaya devam ettiğim müddetçe bunları yapacağım" açıklamasında bulunmuştu.

        Fotoğraflar: Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ