Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay'a bıçaklı saldırı - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; Gayrettepe, Yıldız Posta Caddesi'ne yakın bir yerde taksi şoförü ile tartışan ünlü sanatçının oğlu Gökhan Gencebay, yaşanan boğuşma sırasında şoförün bıçak darbesiyle sol kaburgasından yaralandı. Olay yerinden kaçan taksi şoförü Balmumcu kavşağında polisler tarafından yakalandı.

        2

        Zanlının Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde olduğu öğrenildi.

        3

        Bıçak darbesiyle yara alan Gökhan Gencebay vakit kaybetmeden hastaneye kaldırıldı.

        Taksi şoförünün Gökhan Gencebay’ın sevgilisi Seda Han'a küfür etmesi sonucu çıkan kavgada yaralanan Gencebay'a 3 dikiş atıldığı ve bıçak darbesinin kalbinin 3 parmak altında olduğu öğrenildi.

        4

        Orhan Gencebay'ın avukatı Ayşe Üstünel şu açıklamayı yaptı:

        Verilmiş sadakası varmış. Bir taksicinin arkadan korna çalarak ve ardından da küfürlü tacizine maruz kalmışlar. Bir maganda dehşeti diyebiliriz.

        5

        Gece saatlerinde Gökhan Gencebay'ı, İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu ziyaret etti. Ziyareti esnasında Gencebay ailesine geçmiş olsun ve özür dileklerini sunan Aksu yaşanan olaydan çok üzgün olduğunu belirterek basın mensuplarına kısa bir demeç verdi. Aksu, "Böyle şeyleri kesinlikle tasvip etmiyoruz. Bu işin takipçisi olacağız. Tabi ki içimizde böyle sabıkalı insanlar var. Emniyetimiz ve valimizle yaptığımız ortak çalışmayla bunları ihraç edeceğiz" dedi.

        6