Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gülben Ergen: O pozu verdikten sonra düştüm - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, beyazlar içinde dikkat çeken Aslılah Alkoçlar, muhabirlerin sorularına yanıt verdi. Hülya Koçyiğit’in sağlık durumu hakkında konuşan Alkoçlar, "Çatlak var sanıyorduk meğerse kırıkmış. Doktoru üzülmesin diye ona söylememiş. Şu anda çok şükür iyi" dedi.

        2

        "NESLİŞAH GELİN, ENGİN ALTAN ABİM"

        Alışveriş etkinliğinde ablası ve abisine hediye aldığını söyleyen Aslışah Alkoçlar, "Neslişah'la, Altan’a hediye aldım. Engin Altan benim abim, aramızda espri yapıyoruz hatta; Neslişah sen gelinsin, ben Altan'ın kardeşiyim diye" şeklinde konuştu.

        3

        "O POZU VERDİKTEN SONRA DÜŞTÜM"

        Etkinlikten aldığı sarı kabanı ve gözlükleriyle tüm bakışları üzerine toplayan Gülben Ergen, Instagram'da paylaştığı pilates pozu hakkında konuştu. Gülben Ergen, "Ben o pozdan sonra düştüm. Bacağım şişti, çok kötü morardı. Çocuklar da çok üzüldü. Buz tedavisi uyguladı. Gerçekten zor bir poz. Yarım saat onun için uğraştım. O pozu verdiğime ben de inanamadım" diye konuştu.

        4

        "HER KÜSLÜĞÜN BİTMESİNDEN YANAYIM"

        Demet Akalın ve Hande Yener barışıp sosyal medya hesaplarından fotoğraf paylaşınca magazin gündemine oturmuştu. Demet Akalın'la yakın zaman içinde barışan Gülben Ergen, Yener ve Akalın ikilisinin barışmasına da sevindiğini dile getirdi. Ergen, "Sabah duydum, çok sevindim. Her küslüğün bitmesinden yanayım. Kim aracı olduysa ona da aferin" diye konuştu.

        5

        "2019'A ÇOCUKLARI ÖPEREK GİRECEĞİM"

        Yeni yıl hakkında da konuşan Ergen, "2018 sonlara doğru güzelleşmeye başladı. 2019'un çok güzel olacağını düşünüyorum. Çocuklar bu sene yılbaşında bende olacak. Bir sene babalarında bir sene bende oluyorlar. Kıbrıs’taki sahneme onlarla beraber gideceğiz. 15 senedir her sene 00.00'da Taşkın Sabah’ı öpüyorum. Bu sene çocukları öpeceğim. Güzel bir değişiklik olacak benim için" diyerek sözlerini noktaladı.

        6