Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Öne Çıkanlar Günay Girik'den son dakika açıklama: Fatma Girik hakkındaki iddiaları yalanladı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Kovid-19'a bağlı viral pnömoni (zatürre) tedavisi görmekteyken gelişen çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybeden Fatma Girik hakkında aşılarını olmadığı ve aşı karşıtı olduğu yönündeki iddialar ortaya atıldı.

        Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik, sosyal medyada ortaya atılan söz konusu iddialar hakkında Habertürk'e konuştu. Girik, yaptığı açıklamada söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek ablasının 3 doz aşı yaptırdığını belirtti. Günay Girik, ablasının aşı karşıtı olmasının mümkün olmadığını, aşılarını zamanında yaptırdığını altını çizdi. Girik, bu konuda ablasının geçtiğimiz yıl ocak ayında yaptığı bir açıklamayı hatırlattı, "Koşa koşa hemen olurum. Aşı üzerinden muhalefet ya da milliyetçilik yapılmaz, yanlış. Hemen gelsin, hemen şimdi vurulurum. Sağlık her şeyden önemli. İnsanlar patır patır ölüyor."

        Fatma Girik, Bodrum'dan İstanbul'a taşınmadan hemen önce Haziran 2021'de komşularıyla vedalaşırken onların çocuklarıyla oynamıştı.
        Fatma Girik, Bodrum'dan İstanbul'a taşınmadan hemen önce Haziran 2021'de komşularıyla vedalaşırken onların çocuklarıyla oynamıştı.

        Günay Girik, ablasının hakkında çıkan aşı karşıtı olduğu yönündeki iddiaların acılarını daha derinleştirdiğini sözlerine eklerken "Biliyorsunuz bulaş nedeniyle suç duyusunda bulundum. O konuyu takip ediyorum. Ablam daha uzun yıllar yaşayabilirdi ama ne yazık ki ihmalden kaybettik."

        REKLAM
        Günay Girik
        Günay Girik

        Günay Girik, ablasının ihmal nedeniyle kovid -19'a yakalandığını iddia ederek Liv Hospital Ulus Hastanesi'nin yetkilileri ve sanatçının yeğeni Ahu Turanlı hakkında Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.

         Ahu Turanlı'dan açıklama
        Ahu Turanlı'dan açıklama Haberi Görüntüle
         Fatma Girik'in kardeşinden suç duyurusu!
        Fatma Girik'in kardeşinden suç duyurusu! Haberi Görüntüle
         Kanunsuzların korkulu rüyasıydı
        Kanunsuzların korkulu rüyasıydı Haberi Görüntüle
         Fatma Girik'i kaybettik
        Fatma Girik'i kaybettik Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ