Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Meclis'te dikkat çeken kare, HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan'dan CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz'a yakın markaj | Son dakika haberleri

        TBMM Genel Kurulu'nda HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, önünden geçen CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz'ın kıyafetini dikkatle süzdü.

        TBMM Genel Kurulu, saat 14.00'da TBMM Başkanvekili Sadık Yakut yönetiminde açıldı. İstanbul Tahkim Merkezi Kanunu Tasarısının tümü üzerinde görüşmeleri sırasında şık bir lacivert takım giyen CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yıllaz,yerinden kalkarak başkanlık divanına gitti.

        HDP Grup Başkanvekili Pervin Bulda ise, önünden geçen Yılmaz'ı, dikkatli bir bakışla yerine geçene kadar süzdü. Ortaya da bu fotoğraf kareleri çıktı.

        DHA