Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Hatay'da barda silahlarıyla birbirlerine ateş eden Rukan Yunus ile 37 yaşındaki Ömer Özdemir hayatını kaybetti

        Hatay'ın Arsuz İlçesi'nin Karaağaç mevkiindeki bir türkü bardaeğlenen Rukan Yunus (35) telefonla aradığı 37 yaşındaki Ömer Özdemir'le (sağ altta) bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Telefonu kapatan Özdemir, bara gelerek burada da Yunus ile tartışmaya devam etti. Tartışma alevlenince taraflar tabancalarını çekerek kurşun yağdırdı.

        Barda büyük panik ve korkuya neden olan çatışmada birbirlerinin tabancasından çıkan kurşunlarla yaralanan Yunus ile Özdemir olay yerinde hayatını kaybetti. Kavga sırasında tarafların arkadaşları olduğu ileri sürülen Uğur Çakar ile İslam Sürer de yaralandı. Yaralılar kaldırıldıkları İskenderun Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Çakar'ın başından ağır yaralandığı, hayati tehlikesi bulunmayan İslam Sürer ise tedavisinin ardından taburcu edilince gözaltına alındı.

        Ölenlerin cesetleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, tarafların evlerinin önünde ve hastanede geniş güvenlik önlemi alıp, olayla ilgili soruşturma başlattı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ