Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika HDP Düzce İl Başkanı Selahattin Gezgin: Seçim bürosu ve il başkanlığı binası için yer bulmakta zorluk çekiyoruz

        HDP Düzce'de milletvekili adayı olarak Yüksel Budak, Ali Şeker ve Abdurrahman Budak'ı aday gösterdi. HDP Düzce İl Başkanı Selahattin Gezgin adaylarının tanıtımının ardından seçim çalışmalarına başlayacaklarını belirterek, "3 adayımızdan ilk sıra adayımız kadın. 3 adayımızla önümüzdeki hafta sonu tanıtım toplantısı yapacağız. Tanıtım toplantısının ardından çalışmalarımız başlamış olacak" diye konuştu.

        Seçim bürosu ve il başkanlığı binası için yer bulmakta zorluk çektiklerini ifade eden Selahattin Gezgin, "Vatandaşın bize karşı tepkisi yok. Biz çalışmalarımızı sokakta, mahallelerde, derneklerde rahat yürütüyoruz. Ancak el altından birileri tuttuğumuz yerleri bozuyor ve yer sahipleri bize geri dönüş yaparak iptal ettiriyor. Paralarını peşin ödememize ve kontrat yapmamıza rağmen geri dönüşlerde yerlerini bize veremeyeceklerini söylediler.

        Bazı kişiler haklı bahanelerle geri dönüş yaparken, bazıları ise açıkça tehdit edildiklerini hatta bu tehditlerin ailelerine ve çocuklarına kadar gittiğini söylediler. Parti stratejisi olarak kimsenin sıkıntı yaşamaması için biz anahtarları teslim ettik. Sıkıntı çekmek istemiyoruz ama her yer bizim için propaganda alanıdır. Şu anda bir çalışma ofisi ya da il binamız yok" dedi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ