Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bolu'da köpeğin başına tencere geçirdiler

        Bolu'nun Kırha köyünde ahşap bir barakanın içerisinde sürekli havlayan köpeğin sesini duyan köylüler kapıyı açtıklarında, boynuna altı delinmiş çelik tencere geçirilmiş hayvanla karşılaştılar. Acı içerisinde kıvranan köpeğe yardım etmek isteyen vatandaşlar kendilerine saldırması üzerine Bolu Belediyesi'ni arayarak yardım istediler.

        Bolu Belediyesi'ne ait hayvan barınağındaki görevliler köye gelerek kimseyi yanına yaklaştırmayan köpeği iğneyle bayıltarak, boynundaki tencereyi güçlükle çıkarttılar. Boynunda yaralar oluşan köpek tedavisi yapılmak üzere Aşağısoku Mahallesi'nde bulunan hayvan barınağına götürüldü.

        Köpeği bulan köy sakinlerinden Erol Yılmaz, köpeğin başına tencere geçirenlere sert tepki göstererek, "Bunu bir insan yapmış olamaz. Daha doğrusu bunu yapanın insanlığından şüphe duyarım. Saatlerdir ne yapacağımız şaşırdık, canı yandığı için yanına kimseyi yaklaştırmıyor. Bolu Belediyesi hayvan barınağından yardım istedik. Böyle günlerde savunmasız bir hayvana böyle bir hareket yapılmasını kimseye yakıştıramıyoruz" dedi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ