Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ramazan Coşkun, eski arkadaşları tarafından öldürüldü

        Gökhan KARABULUT/HABERTÜRK

        Kocaeli'de önceki akşam iftar sonrasında internet kafede oyun oynayan 26 yaşındaki Ramazan Coşkun, buraya gelen ve aralarında husumet bulunan eski arkadaşları tarafından kafenin önünde sırtından vuruldu. Kanlar içerisinde kalan ve yaralı halde kaçmaya çalışan Coşkun, yaklaşık 100 metre sonra yere yığıldı. Talihsiz genç kaldırıldığı hastanede öldü. Zanlılar aranıyor.

        Olay İzmit Bekirdere Mahallesi Şengül Sokak'taki internet kafe önünde meydana geldi. İftar sonrasında internet kafede oyun oynayan Ramazan Coşkun (26). iddiaya göre burada karşılaştığı ve aralarında husumet bulunduğu belirtilen eski arkadaşları ile dışarı çıktı. Taraflar arasında kafe önünde tartışma çıkınca gruptakilerden biri Ramazan Coşkun'a tabanca ile ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunlardan biri Coşkun'un sırtına isabet etti. Kanlar içinde kalan Coşkun, yaralı halde kaçmaya çalıştı. Ancak yaklaşık 100 metre koşan Coşkun, Turan Güneş Caddesi üzerinde bulunan bir manavın önünde yere yığıldı. Coşkun'u kanlar içinde gören çevredeki vatandaşlar özel araçla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ancak talihsiz genç yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Acı haberi alarak hastaneye gelen Coşkun'un yakınları sinir krizleri geçirdi.

        Ramazan Coşkun'un bir süredir çalışmadığı ve kötü arkadaş çevresi nedeniyle evden dışarı çıkmadığı belirtildi. Daha önce görüştüğü arkadaşları ile aralarında husumet olduğu öğrenilen Coşkun'un bazı arkadaşları ile devam eden davaları olduğu öğrenildi. Coşkun'u öldürüp kaçan zanlıların yakalanmasına çalışılırken, polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ