Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Düğünde Beyza Özer'i öldüren kurşuna müebbet istemi | Son dakika haberleri

        İsmet ACAR / BURSA

        Bursa'daki olay Karabalçık köyünde yaşandı. 16 yaşındaki Beyza Özer, katıldıkları kına gecesi sonrası havaya ateş açılmasıyla korkudan babaannesine sarıldı.

        Ancak genç kızın bu korkusu hayatını kurtarmaya yetmedi. Kurşunlardan birisi kafasından girip, sarıldığı babaannesi Hasene Sevinç'in (54) çenesine saplandı.

        Babaanne protez dişlerine çarpıp ağzına gelen kurşunu tükürürken Çınar Anadolu Lisesi 3. Sınıf Öğrencisi Beyza Özer (16), yoğun bakıma alındı. Bu arada silahı kullandığı belirlenen ve düğün sahibinin akrabası olan Ahmet Ülger (50), çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi. Ancak talihsiz Beyza kaldırıldığı hastanede bir hafta sonra hayatını kaybedince Ahmet Ülger ikinci kez çıkarıldığı mahkeme tarafından tuklandı.

        Olayla ilgili savcılık soruşturması da tamamlandı. Savcılık, "Olası kasıtla adam öldürme, Yaralama ve Ateşli Silahlar Kanunu'na Muhalefetle" suçladığı Ahmet Ülger'in müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi. Ülger önümüzdeki günlerde Bursa 6'ıncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim önüne çıkacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ