Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Kentte bugün

        Aslı ÖZTÜRK / GAZETE HABERTÜRK

        SERGİ

        20. yüzyılın en önemli kadın sanatçılarından Louise Bourgeois’nın yapıtlarından oluşan “Louise Bourgeois: Dünyadan Büyük” Akbank Sanat’ta sergilenecek.

        Nat Muller’in küratörlüğünü üstlendiği Minör Kahramanlıklar sergisi Galeri Zilberman’da olacak.

        Türkiye’nin en önemli fotoğraf sanatçılarından olan ve fotoğraf serüveninde 60’ıncı yılını doldurmaya hazırlanan İzzet Keribar’ın son projesi ‘Millennium’, Galeri Işık Teşvikiye’de.

        Sergi, video, yerleştirme, fotoğraf gibi birçok farklı disiplinden işi bir araya getiren ‘’Zamanın Tozu’’ sergisi Çukurcuma Depo’da.

        Henri Cartier Bresson, Robert Capa, Brassai gibi fotoğrafçıların mirası olam büyük bir fotoğrafik geleneğin iki yorumcusu Timurtaş Onan ve Stanko Abadzic’in eserlerinin sergileneceği ‘’Kesişen Yollar’’ bugün İstanbul Fotoğraf Galerisi’nde sanatseverlerlerle buluşacak.

        KONSER

        Megastar Tarkan sevilen şarkılarıyla bu akşam saat 21.00’de Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde!

        Bay J, asıl adıyla Jerfi Benveniste, eğlenceli sahnesi ve sıra dışı stiliyle motown ve smooth soul tarzındaki şarkılarıyla bu akşam saat 23.59’da Hayal Kahvesi’nde sevenleriyle buluşacak.

        Türkiye’nin sayılı besteci ve şarkı sözü yazarlarından Yıldız Tilbe, bu akşam saat 23.00’te Masquerade Club’da sahne alacak.

        TİYATRO

        D22’nin etkinlikler dizisinin ikincisi “Avluda Buluşmalar”, bugün saat saat 22.00’de.

        Nihal Yalçın’ın oynadığı Leyla Taşçı karakterinin zorluklarını anlatan Antabus, bugün 20.30’da Tatbikat Sahnesi’nde sahnelenecek.

        20 yıldır 54 milyon kişi tarafından izlenen ve şarkıları her gün binlerce kez farklı yerlerde yayınlanan dünyanın en ünlü müzikali MAMMA MIA! bu akşam saat 21.00’da Zorlu Center PSM-Turkcell sahnesinde olacak.

        Mark Bartlett’in kaleme aldığı “Personel”, bugün saat 20.30’da Craft Kadıköy’de sahneleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ