Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Kentte bugün

        Aslı ÖZTÜRK / GAZETE HABERTÜRK

        KONSER

        Sansar Salvo, “Yazmak Lazım” isimli son çalışması ile 21.00’de Bronx Pi Sahne’de!

        Asıl adıyla Jerfi Benveniste olan radyo programcısı Bay J iki farklı konseptteki grubuyla saat 23:59’da Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde sahne alıyor.

        Halil Sezai, birkaç ay önce yayımladığı “Ervah-ı Ezel” albümü ve hit parçalarıyla 21.30’da Beyrut Performance’ta sahne alıyor.

        TİYATRO

        Tiyatrogerçek, Van Gogh’un portresini sahneye taşıyor. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için, yoğun ilgi üzerine Van Gogh 20.30’da yeniden Bo sahnede...

        Bir kadının evliliğinden, hayallerinden, hayattan beklentilerinden ve hayal kırıklıklarından ele alınarak yazılan “Basit Bir Ev Kazası”, 20.30’da Kozyatağı Kültür Merkezi’nde sahneleniyor.

        SERGİ

        İstanbul Deniz Müzesi’nde görülebilecek ‘Mobil’in Türkiye’deki 110 Yılı’ adlı sergi bugünden itibaren 20 Ekim Salı gününe kadar görülebilir. Ziyaretçiler bu sergide hem Mobil’in hem de Türkiye’nin tarihinde keyifli bir zaman yolculuğuna çıkacak.

        Volkan Aslan’ın 14. İstanbul Bienali paralelinde düzenlenen kişisel sergisi Mükemmel Bir Gün (The Perfect Day) Pi Artworks İstanbul’da 31 Ekim’e kadar görülebilir.

        AKTÜEL

        Chef’s Table Mutfak Akademisi şefleri tarafından gerçekleşecek “Amerikan Pastası” workshop etkinliği popüler lezzetleri sizlerin beğenisine sunuyor. Etkinlik saat 19.00’da başlıyor.

        8 komedyenin, 2 perdeye bölünmüş şekilde 10’ar dakikalık stand-up performanslarından oluşan Açık Mikrofon, 21.00’de BKM Mutfak Sahne’de!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ