Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Kentte bugün

        Aslı ÖZTÜRK / GAZETE HABERTÜRK

        KONSER

        İlhan Erşahin’in İstanbul’un modern ve eklektik gece hayatına ithaf ettiği dinamik projelerinden “İstanbul Sessions”, 22.30’da Babylon Bomonti seyircisiyle buluşuyor.

        Alper Cengiz tarafından kurulan ve bu yıl 20. senelerini kutlayan Soul Stuff bu akşam gece yarısında Hayal Kahvesi’nde sahnede.

        TİYATRO

        “Bir ofis, üç maymun ve sonu gelmeyen bir kâbusun anlatıldığı Üç Maymun isimli tiyatro oyunu saat 20.30’da GRİ Sahne’de.

        Beliz Güçbilmez’in yazıp yönettiği “Othello! Bir İntikam Provası”, 20.30’da Şermola Performans sahnesinde...

        SERGİ

        Zafer Aracagök “Arkadan Yaklaşmak” adlı sergisi bugün itibarıyla ALAN İstanbul Tünel’de sergilenmeye başlandı. Aracagök bu sergisinde çizgi ve suluboyayı figürsel dolaşım alanlarının içine çekerek kompozisyon/ dekompozisyon ritimlerinden yola çıkıp figüre stratejik yaklaşımlar geliştirmeye çalışıyor. Çizgi ve rengin bol katmanlı, temsile arkadan yaklaşan kişisel ifade biçimlerini çoğulsallığa açarak izleyiciyi travmalarıyla baş başa bırakıyor ve kendi ilk sahnesini bulmaya davet ediyor.

        AKTÜEL

        Alışılmışın dışına çıkan Chef’s Table Mutfak Akademi workshoplarından “Japon Mutfağı” sizi Uzakdoğu’nun lezzetlerini keşfetmeye davet ediyor. Etkinlik saat 19.00’da.

        Utku Ergin, Adaptasyon Hayvanı isimli stand-up gösterisiyle saat 20.30’da BKM Mutfak’ta sizlerle. Ergin bu gösteride tarihin başından beri adapte olduğumuz durumları anlatıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ