Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Kentte Bugün

        Aslı ÖZTÜRK / GAZETE HABERTÜRK

        TİYATRO

        Levent Üzümcü, Sabri Özmener, Aylin Kontente’nin rol aldığı ‘’İstibdat Kumpanyası’’ bu akşam saat 20.30’da Profilo Kültür Mekezi Büyük Salon’da oynanacak.

        Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun kaleme aldığı, Deniz Türkali, Serra Yılmaz’ın oynadığı tek perdelik tiyatro oyunu “Fü”, Afife Jale Sahnesi’nde saat 20.30’da izleyicisiyle buluşacak.

        Beğenilme arzusuna sahip bir kadın ve bu kadının yaşadığı olayları konu alan “Yılın En İyi Kadın Oyuncusu”, Talimhane Tiyatrosu Şişli Black Out Sahnesi’nde saat 20.30’da sahnelenecek.

        Nilgün Belgün’ün hayat hikayesinden ve anılarından yola çıkarak yazdığı ve büyük ilgi gören “İçimdeki Kadın Aşk ve Komedi” isimli kitabından sahneye uyarlanan “Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi” isimli gösteri saat 20.30’da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde seyircileri ile buluşacak.

        SERGİ

        Birçok şehirde sergi açan, işlerini ‘bellek’ resmi olarak tanımlayan Manuel Felisi’nin ‘Su’ adlı sergisi Russo Art Gallery’de 20 Ekim’e kadar görülebilecek.

        Su Sergisi

        Genç kuşak sanatçıların bir araya geldiği “Catharsis” adlı sergi 22 Ekim-29 Kasım 2015 tarihleri arasında Galeri İlayda Karaköy Harbour’da.

        KONSER

        Pop müziğin sevilen ismi Demet Akalın, yeni albümünü ve en sevilen şarkılarını bu akşam saat 21.00’de Bostancı Gösteri Merkezi sahnesinde seslendirecek.

        Rock müziğin güçlü yorumcularından Demir Demirkan, bu akşam gerçekleşecek etkinlikle saat 21:00’de Bronx Pi Sahne’de.

        Türkiye’nin önemli sanatçılarından Zuhal Olcay, “Başucu Şarkıları 3” isimli yeni albümünün şarkılarını seslendireceği konseri ile bu akşam saat 22.30’da KadıköySahne’de sevenlerine eşsiz bir müzik ziyafeti yaşatacak.

        Türkiye’nin sevilen gruplarından Model üçüncü albümü Levlâ’nın Hikâyesi’nden seslendireceği şarkıların konseriyle saat 22.00’de Jolly Joker İstanbul sahnesinde.

        Aşk şarkılarının büyülü sesi Monica Molina, bu akşam Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda saat 20.00’de Türkiye’deki hayranlarıyla buluşacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ