Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Aydın: Kimse acılar üzerine istismar siyaseti yapmasın

        Aydın, Kahta ilçesinde seçim çalışmaları sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Suriye'den Türkiye'ye gelen 2 milyon mülteciye ülke olarak kucak açtıklarını ifade etti.

        Avrupa'nın mültecilere ilişkin tutumunu eleştiren Aydın, "Onların insan haklarından, özgürlüklerden dem vurmaları boşunadır. Türkiye Cumhuriyeti hiçbir din, dil, ırk ayırımı yapmadan herkese insanca muamele ediyor. Bütün ümmetin umudu olan Türkiye'nin daha güçlü olması için AK Parti'nin tek başına iktidar olması gerekir" diye konuştu.

        Ülkedeki huzurun çok önemli olduğunun altını çizen Aydın, bunun en önemli yolunun gençlere sahip çıkmak ve bazı ideolojilerin esiri yapmamakla olduğunu, bunun için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini aktardı.

        Gençlerin AK Parti iktidarı döneminde büyüdüğünü dile getiren Aydın, şunları kaydetti:

        "Gençler 28 Şubat zulmünü görmediler, yasakları, yokluğu, yolsuzluğu görmediler. Onlar AK Parti hükümeti zamanında büyüdüler. 17-25 Aralıkları, parti kapatma süreçlerini hatırlayınız. Her seçim öncesi patlamalarını düşünün, her patlamanın hemen sonrasında insanlar daha acılarını yaşamadan kimlerin ne demeçler verdiklerini görüyorsunuz. Kimse acılar üzerine istismar siyaseti yapmasın."

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ