Eskişehir'de karbonmonoksit gazından zehirlenen 2 kişi öldü
3 gündür aileleri tarafından aranan evli ve 1 çocuk annesi 46 yaşındaki Şengün E. ile evli ve 2 çocuk babası 51 yaşındaki Bilal G., park halindeki bir kamyonunun kapalı kasası içerisinde ölü bulundu
Can HACIOĞLU/ESKİŞEHİR
Aileleri tarafından 3 gün boyunca aranan evli ve 1 çocuk annesi 46 yaşındaki Şengün E. ile evli ve 2 çocuk babası 51 yaşındaki Bilal G., park halindeki bir kamyonunun kapalı kasası içerisinde ölü bulundu. Şengün E. ve Bilal G.'nin ısınmak için kamyon kasasında yaktıkları mangaldan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlendi.
Eskişehir'in Tepebaşı İlçesi Şeker Mahallesi Ihlamurağacı sokakta park halinde bulunan kamyonetten şüphelenen mahalle sakinleri polisi aradı. Polis, kamyonetin kasasını açtığında aileleri tarafından kayıp başvurusu yapılan 46 yaşındaki Şengün E. ile 51 yaşındaki Bilal G.'nin cansız bedenleri ile karşılaştı.
Şengün E. ve Bilal G.'nin kamyonet kasasında bir tenekeyi mangal haline getirerek içinde odun ve kömür yaktıkları, çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamlarını yitirdikleri tespit edildi. Ayrıca, kamyon kasasında az miktarda uyuşturucu bulundu. Bilal G.'nin çalıştığı işyerine ait olduğu belirtilen kamyonun kasasındaki buzdolabından yiyecek de çıktı. 2 kişinin cenazeleri Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.