Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim Samsun'da ve Kocaeli'de yarın okullar tatil mi?(4 Ocak Pazartesi) son dakika!!

        Geçen hafta yaşanan kar tatili sonrasında öğrencileri yeni bir heyecan sardı. Hafta sonu tatilinin ardından yeni bir eğitim-öğretim haftasına başlayacak öğrenciler, ilk umut olarak internet başına geçerek "Pazartesi günü okullar tatil olacak mı?" sorusunu sorup yanıt aramaya başladılar. Peki Pazartesi günü Samsun'da ve Kocaeli'de okullar tatil olacak mı? İşte detaylar...

        SAMSUN'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ? (4 OCAK PAZARTESİ)

        Geçtiğimiz günlerde kar yağışına teslim olan iller arasında bulunan Samsun'da öğrenciler tatil beklentisi içerisine girdi. Hava durumuna göre Valilik ya da İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından karar verilen kar tatili için resmi açıklama geldi! İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göreYakakent, Terme, Tekkeköy, Salıpazarı, 19 Mayıs, Çarşamba, Bafra, Ayvacık ve Alaçam ilçelerinde yarın okulların tatil edildiği belirtildi.

        SAMSUN SAAT SAAT 10 GÜNLÜK HAVA DURUMU

        KOCAELİ'DE YARIN OKULLAR TATİL Mİ? (4 OCAK PAZARTESİ)

        Kocaeli'de 4 Ocak Pazartesi günü en düşük sıcaklığın 2, en yüksek sıcaklığın 5 derece olması bekleniyor. Kar yağışının beklenmediği hafta başında, sağanak yağış olası ihtimaller arasında yer alıyor. Yolların açık olması ve ulaşımın sorunsuz sağlanabilmesi durumunda eğitim-öğretimin devam etmesi bekleniyor.

        Kocaeli'de okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili resmi mercilerden herhangi bir açıklama yapılmadı.

        KOCAELİ SAAT SAAT 10 GÜNLÜK HAVA DURUMU
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ