Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Sevgiliyi vurdu, öldüğünü sanıp intihar etti

        Neşet DİŞKAYA/İZMİR

        İzmir’in Karabağlar İlçesi’nde, 2 hafta önce 39 yaşındaki Özlem D., yaşadığı apartmana girerken arkasından yanaşan bir kişi tarafından silahla başından vuruldu. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen olaydan sonra hastaneye kaldırılan Özlem D., yoğun bakıma alındı.

        Özlem D.’nin hayatını mercek altına alan polis, genç kadının 2 yıldır 51 yaşındaki H.G.’yle arkadaşlık yaptığını belirledi. Ekipler, eşinden boşanan H.G.’nin ifadesini almak için evine gitti. Kapı açılmayınca çilingir yardımıyla eve girdiğinde polis, başına sıktığı kurşunla intihar eden H.G.’nin cesediyle karşılaştı.

        Yakınlarının, eşinden ayrıldığı için girdiği bunalım sonucu H.G.’nin hayatına son verdiğini söylemesine rağmen, cesedin yakınında sehpa üzerinde bulunan intihar notuyla gerçek ortaya çıktı. “Özlem ile 1.5 yıl sevgiliydik. Sonra ayrıldık. Maddi ve manevi olarak beni bitirdi. ‘Ben bitersem sen de bitersin’ dedim, inanmadı. Kararımı verdim; ölüm” yazılı notu okuyan polis, H.G.’nin bir gün önce silahla yaraladığı kız arkadaşı Özlem D.’nin öldüğünü zannederek intihar ettiğini belirledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ