Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Ayrıldığı eşinin ailesini öldüren zanlı yakalandı

        Elazığ'da, kendisinden boşanarak babasının evine dönen eşine kızdığı için balkondan girdiği evde kayın pederini ve baldızını öldürerek, kayın biraderini de yaraladıktan sonra kayıplara karışan Hüseyin Çelik, Gazintap'te, kuaförde traş olurken yakalandı.

        Olgunlar Mahallesi Aksu Sokak'taki 12 numaralı evde, 24 Ocak tarihinde meydana gelen olayda, saat 05.30 sıralarında pencereden eşinin kaldığı kayınbabasının evine balkondan giren Hüseyin Çelik, önce kayın babası Bayram Kara'yı, (61) ardından kayın biradere Aziz Kara'ya (29) daha sonra da eşine benzettiği baldızı Hacer Kara'ya (16) tabanca ile ateş açtıktan sonra kayıplara karıştı.

        Komşularının duyduğu silah sesleri üzerine polisi araması üzerine olay yerine gelen polis, Bayram ve kızı Hacer Kara'nın olay yerinde öldüğünü, Aziz Kara'nın ise yaralı olduğunu tespit etti. Aziz Kara, ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken polis, kaçan Hüseyin Çelik'in yakalanması amacıyla çalışma başlattı.

        Cinayet masası ekipleri il genelinde 250 kamera görüntüsünü taradıktan sonra Çelik'in kendi aracı ile Palu İlçesi'ne gittiğini, burada kendi aracından inerek başka bir araçla il dışına çıktığını belirledi. Çevredeki il ve ilçe emniyet müdürlükleri ile yapılan koordinasyon sonrasında katil zanlısı Hüseyin Çelik'in Gaziantep'te olduğu tespit edildi. Elazığ'dan Gazianteye gelen bir polis ekibi, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı bir ekiple ortak yürüttüğü çalışma kapsamında, traş olmak için kuaföre giden Hüseyin Çelik, burada yakalanarak Elazığ'a getirildi.

        Sağlık kontrolünden geçirilen Çelik, emniyetteki sorgusunun tamamlanmasının ardından Elazığ Adliyesi'ne çıkarıldı. Çelik yelek giydirilen Çelik, adliye çevresinde alınan sıkı güvenlik önlemleri altında polis aracıyla getirildi. Katil zanlısı Hüseyin Çelik'in savcılıktaki ifadesi devam ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ