Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Hüseyin Çelik artık danışman değil

        Çimen ÇETİN / HABERTÜRK TV

        AK Parti'de Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yeni danışmanları belirlendi. AK Parti Ankara milletvekilleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski danışmanı Mücahit Arslan ve Ertan Aydın ile birlikte eski Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu Davutoğlu'nun danışmanı olarak görev yapacak.

        TANER YILDIZ DA DANIŞMAN OLDU

        Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız da Genel Başkan Danışmanı olarak atandı. Eski Konya Milletvekili Kerim Özkul aynı kadrodan danışmanlık görevine devam eden tek isim oldu.

        ÇELİK: GÖRDÜĞÜM LÜZUM ÜZERİNE

        Daha önce bu görevi yürüten ve son açıklamalarıyla konuşulan Hüseyin Çelik, Davutoğlu'nun yenilenen ekibinde yer almadı. Çelik, Twitter'dan yaptığı açıklamada "15 gün önce gördüğüm lüzum üzerine istifa dilekçesi vererek ayrıldım" dedi. Çelik ile birlikte Akif Gülle, Halide İncekara ve Güldal Akşit'in görevleri sona ermiş oldu.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Şişli'de konserde fenalaşan 3 kişi hastaneye kaldırıldı, 1'i öldü

        ŞİŞLİ'de düzenlenen bir konserde fenalaşan F.A. (29), T.M. (33) ve M.S.R. (24) hastaneye kaldırıldı. F.A. hayatını kaybederken, diğer iki kişinin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. (DHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ