Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul İstanbul'da dün dolu yağdı

        Gökhan ARTAN/ GAZETE HABERTÜRK

        İstanbul’ da aniden bastıran sağanak yağış ve ardından gelen dolu, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Dün İstanbul’un Avrupa yakasında vatandaşlar, sağanak yağış ile birlikte dolu sürpriziyle karşılaştı.

        Özellikle Bahçelievler bölgesinde etkili olan aralıksız yağmur ile birlikte dolu yağışı sokakta hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ile sürücüleri zorladı.

        Güneşli havayı fırsat bilerek dolaşmaya çıkan vatandaşların, bir anda bastıran yağmurla sığınacak yer aradı. Bina altları, dükkânlar ile otobüs duraklarına sığınmaya çalışan vatandaşların büyük bölümü ıslanmaktan kurtulamadı.

        Ceviz büyüklüğünde yağan dolu nedeniyle park halindeki araçların alarmları çaldı. Dolu yağışı yaklaşık 15 dakika boyunca devam etti. Yenibosna’da yaklaşık 1 saat doluyla birlikte yağan sağanak nedeniyle parklardaki topraklar çamur olup yollara aktı.

        UÇAKLARA BULUT ENGELİ

        Kötü hava koşullarına ve yıldırımlara neden olan elektrik yüklü bulutlara yakalanmak istemeyen pilotlar, şiddetli yağışların olduğu saatlerde Atatürk Havalimanı’na iniş için yaklaşma yapamadı. Uçaklar havada tur atmak zorunda kalırken bazı uçaklar pisti pas geçti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ