Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Çeşme'de keleşli çatışma

        Neşet DİŞKAYA/İZMİR

        İzmir'in gözde turizm merkezi Alaçatı'da yapımı süren bir otelin çalışanları olduğu öne sürülen 5 kişi, aralarında husumet bulunduğu iddia edilen bireğlence merkezini bastı. Olayda otelin yapıldığı arazinin içinde bulunan eğlence merkezinin çalışanları Gökhan Ekşi ile Oben Özdoğan öldü, 3 kişi yaralandı.

        Olay sabah saat 08.00 sıralarında Piyade Kumluğu mevkisinde bulunan ve yeni açıldığı için yaza hazırlık yapan bir eğlence merkezinde meydana geldi.

        İddiaya göre otel inşaatının çalışanları olduğu ileri sürülen A.B., R.S., U.T., Ö.D. ve Ş.A., silahla inşaatın yanındaki eğlence merkezini bastı. Bir gün önce de tartıştıkları iddia edilen iki grup arasında yaşanan arbede sırasında, A.B.'nin belindeki silahın ateş aldığı öne sürüldü. Silahın ateş alması ile A.B. yaralandı.

        ÇATIŞMA ÇIKTIĞINI SANDI, TARADI

        Çatışma çıktığını sanan A.B.'nin yanındaki kişilerden biri kaleşnikof ile ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu vurulan eğlence merkezi çalışanları Gökhan Ekşi ile Oben Özdoğan olay yerinde hayatlarını kaybetti. Olayda kendi silahı ile yaralandığı ileri sürülen A.B. ile yine eğlence merkezine baskına gelen Ş.A. İzmir'de tedavi altına alındı. Silahla vurulan eğlence merkezinin bir çalışanı ise Çeşme'de tedavi altına alındı.

        İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

        Olayla ilgili inceleme başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, eğlence merkezine baskına geldiği öne sürülen zanlılardan R.S. ile U.T.'yi gözaltına alırken, kaçan Ö.D.'yi yakalamaya çalışıyor.

        ATEŞ EDEN ARAŞTIRILIYOR

        Öldürülen Gökhan Ekşi ile Oben Özdoğan'ın cenazeleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, yaşanan arbede sonrası ateş eden kişinin bulunması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Polisin, ateş edeni bulmak için gözaltına alınan R.S., U.T.'nin el svaplarını aldığı da öğrenildi. Bu arada olayı nedeni konusunda da araştırmaların sürdüğü bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ