Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Fatma Kayıkci'nin cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı

        Tuzla'da ağaçlık alanda ölü bulunan tarih öğretmeni 2 çocuk annesi Fatma Kayıkci'nin (40) cenazesi Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

        Adli Tıp Kurumu'na dün gece getirilen Fatma Kayıkci'nin cenazesinin otopsi işlemleri öğlen saatlerinde tamamlandı. Cenaze işlemlerini takip eden Kayıkci'nin yakınları da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

        "CİNAYETİ PARA İÇİN YAPMIŞ OLABİLİR"

        Fatma Kayıkci'nin kayınbiraderi Recep Kayıkci, yengesinin para yüzünden öldürülmüş olabileceğini öne sürdü. Cinayeti işlediği öne sürülen kişiyi, 3 yıldır tanıdıklarını belirten Recep Kayıkci, "Bu kişi ağabeyime ait olan çay bahçesinde çalışan bir adam. Çay bahçesi kapandıktan sonra yardım amacıyla oturduğu binanın giriş katında oturan bir şahıs. Valizi götürdüğünü de gördük. Bunlara şahidiz. Para için yapmış olabilir. Başka bir gerekçe aklımıza gelmiyor" dedi.

        "CESEDİ VALİZE KOYUP ÇALILIKLARA BIRAKMIŞ"

        Fatma Kayıkci'nin başka bir yakını Cemalettin Meral ise, "Bu cinayet işlenirken hangi psikoloji ile işlenmiş, ne düşünülerek yapılmış, insanlık adına çok üzücü bir olay. Fatma Hanım, öğlen saatlerinde çocuğunu okuldan almaya giderken bu şahıs tam kapının önündeyken ilk bıçak darbesini vurmuş ve eve almış. Olaydan sonra çöp poşetine ve büyük bir valize koyarak cesedi bir çalılığın içerisine bırakmış" diye konuştu.

        Kayıkci'nin cenazesinin Tuzla Merkez Camii'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Aydınlı Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ