Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Türkeş'in kızı ABD'ye gelin gidiyor

        SALİHA ÇOLAK / GAZETE HABERTÜRK

        Ülkücülerin efsanevi lideri Alparslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş, New York’a gelin gidiyor. Ayyüce Türkeş, Malatyalı Türkmen bir aileden gelen Egemen Taş ile 7 Ocak’ta dünya evine girecek. Bu dönem babasının partisi MHP yerine AK Parti saflarını tercih ederek siyasete giren ve milletvekili seçilen Kutalmış Türkeş TBMM’den izin alarak annesi Seval Türkeş ile birlikte kız kardeşinin düğünü için ABD’ye gitti.

        Düğün için, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerin de etkisiyle yükselen Osmanlı teması tercih edildi. Dünya gezi ve turizm çevrelerinde beğeniyle söz edilen ve birçok ödül alan, Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı’ndan dönüştürülen Les Ottomans Oteli düğün için seçildi. Düğünün Yalı Hatun Salonu’nda yapılacağı bildirildi. Düğün, TBMM’de sınırlı sayıda siyasetçiye dağıtılan, tek taşlı püsküllü davetiye ile duyuruldu.

        DAMAT MALATYALI

        Ailenin yakınlarından edinilen bilgiye göre damat Egemen Taş, New York’ta Comodo bilgisayar firmasında güvenli internet üzerinde çalışıyor. Boğaziçi mezunu olan damat Malatyalı Türkmen bir aileden geliyor. Düğün sonrası Ayyüce Türkeş’in de ABD’ye taşınacağı bildirildi. Düğün töreni 7 Ocak’ta saat 19.00’da yapılacak. Ayyüce Türkeş, babasının vefatından sonra miras konusunda üvey ablaları Ayzıt Türkeş ve Umay Günay ile davalık olmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ