Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Engin Temel cinayetinde ünlüler ifade verdi

        MUSTAFA ŞEKEROĞLU - AHT

        İstanbul Şişli’de, 9 Aralık 2008 tarihinde oturduğu apartmanın girişinde sabah 06.41’de öldürülen Love Bar’ın işletmecisi Engin Temel’in katil ya da katil zanlılarının yakalanması için yürütülen soruşturmada birçok ünlü ismin ifadesinin alındığı ortaya çıktı. HABERTÜRK, Temel’in dosyasında yer alan ünlülerin isimlerine ulaştı.

        2 TANINMIŞ MODACI

        Sürdürülen soruşturmada, Temel’in cep telefonunun rehberinde yer alan kişiler ve bunlar arasında çok sık görüştüğü isimler tespit edilmeye çalışıldı. Bu kapsamda Temel’in, 2 ünlü modacıyla görüştüğü belirlendi. Bir televizyon kanalındaki “Bugün Ne Giysem” adlı programda jüri üyeliği yapan modacı Uğurkan Erez ve bir başka modacı Erol Albayrak’ın ifadelerine başvuruldu. Şarkıcı Cenk Eren’in de, Temel cinayetinde ifade verdiği ortaya çıktı. Eren’in polise, “Ben de mekân işletmeciliği yapıyorum. Kendisiyle barında tanışmıştık. İşletmecilikle ilgili konuşurduk” dediği öğrenildi.

        ‘PUSAT’ DA SORGUYA ALINDI...

        CİNAYET tarihinden itibaren 491 kişinin ifadesine başvurulan dosyada yer alan ünlü isimler arasında “Pusat” adlı dizinin başrol oyuncusu Haluk Piyes de yer aldı. Haluk Piyes ifadesinde, Temel’i barda tanıdığını ve kimlerle ilişkide olduğunu bilmediğini söyledi. Bir başka televizyon dizisi oyuncusu Gökhan Keser de, Temel ile ilgili ifade verdi. “Selena” dizisinde Burak Öğretmen’i canlandıran Keser, Temel ile barda tanıştığını anlattı.

        ‘ÇOK ÜZÜLDÜM’

        TEMEL’in sık görüştüğü isimler arasında bulunan ünlülerin estetik doktoru Güner Uysal da ifadesi alınanlardan biri oldu. Uysal’ın Engin Temel’in estetik doktoru olduğu ortaya çıktı. Temel’in yüz kısmında ufak çaplı operasyon yaptığı belirtilen Uysal ifadesinde, Engin Temel’in öldürüldüğüne çok üzüldüğünü söyledi. Temel’in görüştüğü kişileri tespit ederek ifadelerine başvurmayı sürdüren polis, listeyi geniş tuttu. Dosyada yer alan isimler arasında Engin Temel’in gittiği 4 estetisyen de bulunuyor. İfade verenler arasında DJ’ler ve dansçılar da yer alıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ