Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Beylikdüzü'nde iki hafta önce silahla vurulmuş olarak bulunan Rıdvan Erez yanına gelen polislerin kulağına "Serkan" ismini fısıldadı. İki haftadır yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren erezi vuran kişiyi yakalamak için çalışma başlatan Beylikdüzü

        Müslim SARIYAR-AHT

        Beylikdüzü'nde iki hafta önce silahla vurulmuş olarak bulunan Rıdvan Erez yanına gelen polislerin kulağına "Serkan" ismini fısıldadı. İki haftadır yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren erezi vuran kişiyi yakalamak için çalışma başlatan Beylikdüzü Asayiş Büro ekipleri, üzerinde "Okan Tekin" adına düzenlenmiş sahte polis kimliği taşıyan zanlıyı yakaladı. Hırsızlıktan ve sahtecilikten sabıkası bulunan Serkan Gürsoy (31) mahkeme tarafından tutuklandı.

        Beylikdüzü Gürpınar Sahilde 5 Ekim akşamı 155 polis imdat telefonuna bir kişinin silahla vurulduğu ihbarı geldi. Olay yerine giden polis, Rıdvan Erez isimli kişiyi karnından ve bacağından silahla vurulmuş bir şekilde buldu. Kanlar içindeki yaralı yanındaki polisin kulağına "Serkan" ismini fısıldadı. Hastaneye kaldırılan yaralı, durumu ağırlaşınca yoğun bakım ünitesine alındı. Serkan isminden yola çıkan polis, 10 günlük çalışma sonrasında Serkan isimli kişinin bir süre önce Beylikdüzü'nde bir otoparkta çalışan hırsızlık ve sahtecilikten sabıkası bulunan Serkan Gürsoy olduğunu belirledi.

        Beylikdüzü Asayiş Büro ekipleri, Büyükşehir Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinde Gürsoy'u gözaltına aldı. Asayiş Büro Amirliğine götürülen zanlının üzerinden Okan Tekin adına düzenlenmiş sahte polis kimliği ile sahte ehliyet çıktı. Silahla yaralama olayını itiraf eden Gürsoy, silahı denize attığını belirtti. Bunun üzerine deniz polisi arama yaparak silah aradı. Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı'na sevkedilen Gürsoy tutuklandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ