Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika

        İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması beklenen BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, kendisini aday olarak görmediğini söyledi. "Benim adayım ben değilim" diyen Önder, Halkların Demokratik Kongresi'nde adayın belirleneceğini söyledi.

        İMC TV'de soruları yanıtlayan Önder, "Belediye başkanlığını benden daha iyi yapabilecek 100 isim sayabilirim. Mesela ÖDP Genel Başkanı Alper Taş, İstanbul'a gözü gibi bakar" dedi. Önder, eski Refah Partisi Milletvekili Mehmet Bekaroğlu'nun da başarılı bir belediye başkanı olabileceğini söyledi.

        Önder, geçtiğimiz günlerde Birgün Gazetesi Yazarı Doğan Tılıç'a yaptığı "Adayım" açıklamasının bir ironi olduğunu, yazının tamamının okunması durumunda bunun anlaşılabileceğini söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ