Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa

        Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde belediye binasının 7. katında, mutfakta ocak üzerinde unutulan yemekten yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, binanın 7. katına çıkarak yangına bina içinden ve dışından müdahale ettiler.

        Çok sayıda hazır bulunduğu olay yerinde, vatandaşlar da meraklı bakışlarla yangını seyretti. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi alarak yolu trafiğe kapattı. Mutfak malzemelerinin hasar gördüğü yangın, kısa bir süre içinde söndürüldü.

        Olay yerine gelen Belediye Başkan Yardımcısı Ali Öztozlu, yangının çıkış nedeninin mutfakta ocak üzerinde unutulan yemekten dolayı kaynaklandığını söyledi. Öztozlu, "Şu an için bir sıkıntı yok. 7. kattaki mutfak malzemeleri ve lambiriler yanmış. İtfaiye ekipleri olaya müdahale etti" dedi.

        İHA

        ÖNERİLEN VİDEO

        Trabzon açıklarındaki balıkçı teknesinde iş kazası: 1'i ağır 4 yaralı

        Trabzon'un 30 mil açığında bir balıkçı teknesinde denizdeki ağı çekmede kullanılan makara sisteminin kopması sonucu yaşanan iş kazasında 1'i ağır 4 işçi yaralandı.(İHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ