Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Polis yanlışlıkla imamı vurdu!,Konya'da düğünde ateş etmek isteyen polis yanlışlıkla imamı vurdu

        Konya'nın Beyşehir İlçesi'nde bir düğüne davetli olarak katılan polis memuru 49 yaşındaki O.B., iddiaya göre tabancasıyla havaya ateş etmek istedi. Tabancanın tutukluluk yapması üzerine namluyu aşağı çevirip, doldur boşalt yapmak isteyen O.B., 47 yaşındaki imam İsmail E.'yi sol kasığından vurup yaraladı.

        Olay, Beyşehir İlçesi'ne bağlı Sevindik Mahallesi'ndeki bir düğünde geçen cumartesi günü meydana geldi. Konya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru O.B., davetli olarak katıldığı düğünde, tabancasıyla havaya ateş etmek istedi.

        Bu sırada tabanca tutukluk yaptı. Bunun üzerine tabancanın namlusunu aşağı çeviren O.B., doldur boşalt yapmak istedi. Bu sırada tabancanın ateş alması sonucu çıkan kurşun yanındaki Derebucak İlçesi'ne bağlı daha önce belde statüsünde olan Göynem Mahallesi'nde imamlık yapan İsmail E.'yi sol kasığına isabet etti.

        Otomobille Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İsmail E'nin, kasığından giren kurşunun vücudundan çıktığı saptandı. İsmail E.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Olayın ardından gözaltına alınan polis memuru O.B., sevk edildiği mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ