Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Bülent Ersoy’un Armağan Uzun’dan boşanma kararı almasının nedenini kayınvalidesi açıkladı: " Ersoy oğlumu Popstar’dan B. adlı kızla mesajlaşırken yakaladı"

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Bülent Ersoy’la Armağan Uzun’un evliliğini yine ihanet sarstı. Ersoy ve Uzun’un evliliklerinin 20’nci gününde yaşanan ihanet olayı nedeniyle ayrılacakları konuşulurken, Armağan’ın annesi Nurdan Hanım olan biteni VATAN’a anlattı:

Karı-koca gibi değil
“Bülent Hanım, oğlumu Popstar’dan B. adlı kızla mesajlaşırken yakaladı. O günden sonra da görüşmediler. Boşanmaya karar vermesinin nedeni budur. Ayrılmalarını istemiyorum, oğlum da istemiyor. Oğlumun o kızla arasında bir şey yok. Ben oğluma da eşine da hak veriyorum. Çünkü Armağan, evlendikleri günden beri Bülent Hanım’la birlikte olmadı, karı-koca ilişkisi yaşamadılar. Oğlum kendisini hazır hissetmiyordu. Bülent Hanım’dan sadece hoşlanıyordu. Yaşı küçük olduğu için hemen evlendi.”

Nurdan Hanım, Bülent Ersoy’un Armağan’a aldığı hediyeleri kendisinin üzerine yaptığını belirterek şöyle konuştu: “Bize sürekli hediyeler alıyor, en son bana pırlanta yüzük getirdi. Ayrıca İzmir’de benim üzerime bir ev satın aldı ve oğlumun kullandığı Mercedes’i de benim üzerime yaptı.”

Tazminat yok
Anne Uzun, oğlunun Ersoy’a boşanma davası açmayacağını söyledi: “Armağan’a evlilikten önce hiçbir şekilde mal talep edemez diye sözleşme imzalattı. Ama Armağan yine de boşanma davası açmayacak. Bülent Hanım, istiyorsa dava açabilir. Ancak Bülent Ersoy telefonlara çıkmıyor.”

Davayı kim açacak?
Evliliklerinin 20’nci gününde Pelin Taşçı isimli bir genç kızla samimi bir şekilde görüntülenen Armağan Uzun, eşinden özür dilemiş ve konu kapanmıştı. Ancak geçtiğimiz gün, ”Bülent Hanım bana güvenmiyor, bende de kırgınlığın verdiği bir soğuma var. Bu yüzden istiyorsa boşanabiliriz“ demiş, Ersoy da, ”Davayı Armağan açsın“ yanıtını vermişti.

Vatan

BAKMADAN GEÇME