Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hadise'den Elif Perinçek paylaşımı: Sen mucizesin! - Magazin haberleri
        1

        Ünlü şarkıcı Hadise, İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarındaki 6.6 büyüklüğündeki depremde Bayraklı'da yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazında mahsur kalan 3 yaşındaki Elif Perinçek'in 65 saat sonra yaralı olarak kurtarılmasının ardından mutluluğunu dile getirdi.

        2

        Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Hadise, yayınladığı gönderide, "Ah Elif... Sen mucizesin! Bize yaşattığın mutluluk ve umut... Küçük bedeninle ne kadar güçlü bir kız olduğunu hepimize gösterdin. Kurtarma ekiplerimiz; iyi ki varsınız..." ifadelerini kullandı.

        3

        Diğer ünlü isimler de Elif ile ilgili paylaşımlarda bulundu.

        DOĞA RUTKAY KAMAL

        Saatlerce, günlerce tüm ekip arkadaşlarıyla birlikte bir ömrü kurtarmış olmanın buruk sevinciyle uzattığın elinden, güvenle tuttuğun o ele Elif bebek...

        İşte bu kadar kısa ve bu kadar uzun hayat... Çok şükür dev yürekli kurtarıcılarımıza! Çok şükür sana Elif bebek! Hoş geldin...

        13

        HÜLYA KOÇYİĞİT

        Hayata sımsıkı tutunan Elif, mucizenin adı olan Elif... Bugün sen bizim yüzümüzü güldürdün. Dilerim bundan sonra hayat da güzellikleriyle senin yüzünü güldürür. Cansiperane çalışan, gecesini gündüzüne katan, mucizeler yaşamamızı sağlayan, fedakar kahramanlarımız her birinize minnettarız.

        Yüreğim hala o enkazın altında kalanlarla çarpıyor... Elif gibi, sağ salim çıktıklarının haberlerini alırız inşallah.

        Bu felaketi ilk öğrendiğimde hiç can kaybı olmamasını dilemiştim ama maalesef öyle olamadı. Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, sevdiklerini kaybedenlere de baş sağlığı ve sabır diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun.

        14

        PELİN AKİL

        Sen o minicik bedeninle, küçücük yüreğinle 65 saat aç, susuz korkuyla mücadeleyle geçen zamanın ardından güneş gibi doğdun günümüze... Sen gözlerimizin nurusun Elif bebek...

        Kahramanının gözlerindeki yorgunluk silinivermiş o minicik elinin hayata tutunma isteğiyle. Allah gece, gündüz demeden var gücüyle orada çalışan, hala sıcak olan bedenlere umutla ulaşmaya çalışan tüm kurtarıcıların ve yüreği İzmir için atan herkesin tuttuğunu altın etsin.

        15

        MUSTAFA CECELİ

        Hayata sıkı sıkı tutunmak... Umuda yolculuğun kahramanlarına minnettarız...

        16

        SEDEF AVCI

        Hayata sımsıkı tutunuşun fotoğrafı... Aramıza tekrar hoşgeldin Elif. Bugün senin ikinci doğum günün olsun.

        17

        PINAR DENİZ

        Son zamanlarda daha güzel bir an görmedim... Kalbim umutla doldu. Sen çok yaşa Elif... Vesile olan tüm güzel insanların ellerinden öperim.

        18

        CENK EREN

        Bundan sonraki hayatın da hep böyle güler inşallah, çok şükür...