Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hadise ile ablası Hülya Açıkgöz sosyal medyada kapıştı - Magazin haberleri
        1

        Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz’ün temmuzda intihara teşebbüş etmiş, yazdığı mektuptaki “Evlatlarım yüzümü güldürmedi” sözleri dikkat çekmişti.

        2

        Bu olay sonrası Hadise, menajerliğini üstlenen ablası Hülya Açıkgöz ve stil danışmanlığını yapan kardeşi Derya Açıkgöz ile ilişkisini kesmisti.

        3

        Hülya Açıkgöz, “Hadise ile aramızda sorunlar var, zamanla çözeriz. Bizim ailemiz yıkılmaz” açıklamasını yapmıştı. Ama Hadise ablasına “Üzerimden haksız kazanç elde etti” diye dava açmıştı.

        4

        İNTİKAM MESAJI

        Aradan 1.5 ay geçmesine rağmen sular durulmadı, aksine kriz büyüdü. Hadise ile ablası dün Instagram’da kapıştı. Hülya Açıkgöz “İntikam çok tatlı bir kelime, sen ne dersin?” yazdı.

        5

        Hadise’nin yanıtı “İntikam mı? Yok, ben çok tembelim. Şurada oturup karmanın seni mahvetmesini izleyeceğim” oldu. Hülya Açıkgöz de şu karşılığı verdi: “Seyret bakalım neler yapacağım. Bir tek sosyal medya hayatın kalacak. Ne kadar da üzücü bir hikaye!” Sonra yazdıklarının hepsini sildi.

        6

        KARDEŞLERİN ARASI NEDEN BOZULMUŞTU?

        Geçen günlerde Hadise'nin annesi intihar girişiminde bulundu. İntihara teşebbüs sebebinin ise Hadise ve kardeşleri arasındaki anlaşmazlıklar olduğu ifade edildi.