Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika... Yürek parçalayan görüntülerin ardından o kıza Haluk Levent ulaştı

        İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, dün sosyal medyada paylaşılan ve tepkilere sebep olan bir görüntüde, 19 yaşındaki kızına işkence yaptığı belirlenen baba Muzaffer A. hakkında soruşturma başlatıldı.

        Soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli baba Muzaffer A'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Şüpheli Muzaffer A, soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Şüpheli Muzaffer A. ifade vermek üzere savcılık katına çıkarıldı.

        Habertürk'ten Serdar Kulaksız'ın haberine göre,baba "kasten yaralama" suçlamasıyla tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme dayakçı babanın tutuklanmasına karar verdi.

        4 GÜNDE İKİNCİ KEZ GÖZALTINA ALINMIŞ

        İşkenceci babanın 5 Ekim'de de kızının şikayetçi olması üzerine gözaltına alındığı ancak nöbetçi savcının verdiği talimat sonrası serbest bırakıldığı öğrenildi.

        Edinilen bilgiye göre; 19 yaşındaki Tuğba A. babasının evlerinde kendisini darp ettiğini ve iki dişinin kırıldığını belirterek şiddet anlarına ait videolarla birlikte 5 Ekim'de Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek şikayetçi oldu. Polis ekipleri tarafından aynı gün yakalanan baba Muzaffer A. ifadesi alındıktan sonra, nöbetçi savcının verdiği talimatla emniyetten serbest bırakıldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin tepki toplaması üzerine dün kızana işkence yapan baba hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Baba Muzaffer A. hakkında çıkartılan yakalama kararı üzerine Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Muzaffer A.'yı tekrar yakalayarak gözaltına aldı.

        "BANA VURMASINI HAZMEDEMEDİM"

        Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği'nde ifadesi alınan baba Muzaffer A., ilk önce kızının kendisine vurduğunu bunu hazmedemediğini kendisini kaybederek kızını dövmeye devam ettiğini söylediği öğrenildi.

        HALUK LEVENT GENÇ KIZA ULAŞTI

        Sanatçı Haluk Levent AHBAP adlı derneği üzerinden babasından şiddet gören Tuğba A.’ya da ulaştı. Levent bu konuyla ilgili olarak şu tweetleri attı;

        REKLAM

        “Kızımıza ulaştık… Maalesef baba tarafından Tuğba'ya daha kötü davranışlar söz konusu… Sevgili Avukat Turgay Özcan her türlü hukuki durumlarla ilgilenecektir. Kızımızın sağlık ve geçinme-barınma sorunlarını çözeceğiz. Kızımızla biz de ilgileniyoruz! Merak etmeyin! Yine beni ‘kahraman’ ilan etmişsiniz. Tuğba kızımız konusunda pek bir şey yapmadım. Sadece aracı oldum. İki arkadaşım bundan sonra onların yaşamlarını kolaylaştırıp ellerinden geleni yapacaklar. Ayrıca Baba'nın ağır ceza alması için uğraşacağız. Asıl kahraman bu hayırseverler. Tuğba kızımız için “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı nerede? “ twitleri görüyorum. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Biz Tuğba kızımızla görüştüğümüz esnada onlar da her türlü destek vereceklerini iletmişler. Bilginize…”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ