Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hamdi Alkan'dan ilk açıklama: Yaşandı ve bitti! Selen Görgüzel...
        1

        Ünlü yönetmen Hamdi Alkan (55) ile oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel (43), geçtiğimiz hafta 8 yıllık evliliklerini noktalamıştı. Anlaşmalı olarak boşanan çiftten Alkan, önceki gün objektiflere yansıdı.

        2

        "YAŞANDI VE BİTTİ!"

        İstinyePark'ta alışveriş turuna çıkan Hamdi Alkan, Görgüzel ile ayrılığı sonrası ilk kez konuştu. Basın mensuplarıyla sohbet eden ünlü isim, "Arkadaşlar hayat bu. Yaşanması gerekiyormuş, yaşandı ve bitti. Allah herkesin yolunu açık etsin. Başka diyecek bir şey yok." dedi.

        3

        "DÜNYA MALI DÜNYADA KALIR"

        Ayrılık sonrası çiftin, birbirlerinden herhangi bir nafaka, maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmadığı öğrenilmişti. Ancak protokol gereği, New York'ta bulunan ev ve günümüzde değeri 90 bin TL olan 2005 model bir otomobilin Görgüzel'de kaldığı ortaya çıkmıştı.

        Hamdi Alkan, konuyla alakalı ise, "Dünya malı dünyada kalır, boş verin." ifadelerini kullanmakla yetindi. Alkan, ardından turuna kaldığı yerden devam etti.

        4

        "ÖMÜR BOYU DOSTUZ"

        Öte yandan mahkeme sonrası Selen Görgüzel, sosyal medya hesabından, "9 yıl beraber ağlayıp, beraber güldük... Aynı havayı soluduk. Çok sevdik, sevildik, çok didiştik, çok barıştık, unutulmaz anılar biriktirdik. Hastalıkta ve sağlıkta da hep beraberdik. Bugün karı-koca ilişkimiz bitse de biliyorum ki ömür boyu dost olarak hayatlarımızda hep var olacağız... Kızıma ve bana kattığın tüm güzellikler için teşekkürler Hamdi Alkan... Başarı ve mutluluk daima seninle olsun..." açıklamasını yapmıştı. Hamdi Alkan da bu sözleri sayfasına taşımıştı.

        5

        "BOŞANMANIN EŞİĞİNDEN DÖNDÜK"

        Görgüzel daha önce de şunları söylemişti:

        Pandemi döneminde Hamdi ile tartışmalar yaşadık. Sürekli yan yanaydık. Biliyorsunuz birçok evlilik bitti pandemide, aynı şekilde bekar olanlar da evlendi. Koronavirüs pandemisi sürecinde Hamdi bana taktı. Telefona bakmama takıyor, Yemek yapıyorum takıyor, yapmıyorum takıyor… Bu süreçte saçma kavgalar yaptık. Boşanma haberleri çıktı. Evet, bir dönem ilişkimiz bir sınav verdi. Boşanmanın eşiğinden döndük.

        6

        ÖPÜŞMEK İÇİN İZİN ALMIŞTI

        Selen Görgüzel, "Seviyorsan Git Ayrıl Bence" adlı tiyatro oyununda rol arkadaşı İrfan Kangı ile öpüşmüştü. Sahne öncesinde Kangı, Selen Görgüzel'in eşi Hamdi Alkan'dan izin almıştı.

        7

        Görgüzel, oyun sonrası ise "Hamdi Alkan'a senaryoyu gösterdiniz mi?" sorusuna, "Hiç göstermedim. Hamdi Bey’e işimi, kararlarımı çok sormam. Sadece paylaşırım." yanıtını vermişti.

        8

        ROMA'DA EVLENDİLER

        Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel, İtalya'nın başkenti Roma'da nikah masasına oturmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ