Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hande Ataizi'den Cem Davran açıklaması: İyi bir ikiliydik!
        1

        Önceki gün 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk olan Hande Atazi, özel hayatı ve kariyeriyle ilgili merak edilenlerini anlattı.

        2

        "MEDENİ BİR ŞEKİLDE BOŞANDIK"

        Eski eşi Benjamin Harvey'den medeni bir şekilde boşandığını söyleyen 48 yaşındaki oyuncu, "Zaten olması gereken bu. Bir çocuğumuz var. Leon'un mutluluğu benim için esas. İyi ki doğurmuşum. Müziğe çok meraklı, piyano dersleri alıyor." dedi.

        3

        "CEM İLE ÇOK İYİ BİR İKİLİ OLDUK"

        İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan Ataizi, oyunculuk serüveniyle ilgili ise şunları söyledi:

        'Böyle mi Olacaktı' diye bir diziyle başladım. Asıl tanınmam ise 'Mum Kokulu Kadınlar'dı. 'Altın Portakal' aldım. Ardından da 'Ruhsar' ile devam ettim. Cem Davran ile çok iyi bir ikili olduk. Çok iyi karikatüristler yazıyordu diziyi. Pandemiden önce tiyatro sahnesine çıkıyordum. Oyun bakıyorum şu an sahnede olmak istiyorum.

        4

        "ŞUURSUZ BİR DÖNEMİM OLDU"

        Ünlü oyuncu, Fatih Altaylı'nın, "Bir dönem magazin gündeminde çok gözüküyordun. Sonra o hayatı bıraktın. Bir Hülya Avşar bir de sendin." yorumuna karşılık, 'O zaman magazin çok daha başkaydı. O dönemde ben de 18 yaşında bir genç kızdım ve çok iddialı bir tipim de yoktu, manken değildim sonuçta... 2-3 fotoğrafta kendimi bambaşka görünce hafif bir şuursuzluk dönemim oldu. Belki de enteresan bir karakter olduğum için magazini üzerime çok çekmişimdir diye düşünüyorum." dedi.

        5

        "İNSANLAR KENDİ HİSSETTİĞİ GİBİ DEĞİL, OLMASI GEREKTİĞİ ÜZERİNDEN KONUŞUYOR"

        20 yıl öncesine göre Türkiye'deki renklerin çok solgunlaştığını belirten Ataizi, "Herkes kendi hissettiği gibi değil, olması gerektiği üzerinden konuşuyor. Kimse kendini çok açık etmek istemiyor; Düşünce, yaşam tarzı ve söylem anlamında... Kimseyi kınamıyorum tabi, herkes kendi seçimlerini yapıyor." ifadelerini kullandı.

        6

        "SOSYAL MEDYAYI ŞAŞKINLIKLA İZLİYORUM"

        Sosyal medya hakkında da açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, "Instagram'daki hesaplara bakıyorum, bize öğretilenin tam zıttı. Bir şey alındığı zaman gösterişi yapılmazdı. Şaşkınlıkla izliyorum." diye konuştu.

        7

        "ÇOK MUTLUYUZ"

        Dinç Aydoğdu ile ilişkisi hakkında da konuşan Ataizi, "3.5 yıldır birlikteyiz, mutluyuz. Leon ile çok iyi anlaşıyorlar. Çocuğu olan bir kadın olarak daha farklı hareket ediyorsunuz. Benim hayatım Leon'dan önce, Leon'dan sonra diye ayrılıyor." şeklinde sözlerini sürdürdü.

        8

        EVLİLİKLERİ 6 YIL SÜRMÜŞTÜ

        Öte yandan 2012 yılında dünyaevine giren Amerikalı televizyoncu Benjamin Harvey ile Hande Ataizi, 2014'te oğulları Aslan Leon'u kucaklarına almıştı. Çift, 2018 yılında boşanmıştı.

        9

        "BENJAMIN ÇOK İYİ BİR BABA"

        Geçtiğimiz haftalarda eski eşiyle ilgili konuşan Ataizi, "Benjamin çok çok iyi bir baba. Leon'la da istediği zaman görüşüyor ve birlikte vakit geçiriyorlar. Hatta okullar kapandıktan sonra yurt dışına gidecekler. Baba-oğul ilişkileri çok iyi." demişti.

        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ