Hande Soral: Korumasız gezmiyoruz
Geçtiğimiz ay oğlu Ali'yi kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşayan Hande Soral'dan yeni fotoğraf geldi. Ünlü oyuncu bebeği ve köpekleriyle birlikte çekilen karesini "Korumasız gezmiyoruz" notuyla yayınladı
"BİRBİRİMİZE ALIŞIYORUZ"
Normal doğum yöntemi ile bebeğini dünyaya getirdiğini belirten Hande Soral da şu ifadeleri kullanmıştı:
Uzun bir süreçti ama her şey istediğim gibi oldu. Ben doğumu pek hatırlamıyorum. Ali, 52 cm, 3 kilo 750 gram doğdu. Evde Ali'nin varlığını hissetmek çok güzel bir duygu. Biz ona, o da bize alışıyor. Gözümü her açtığımda onu görmek çok güzel bir duygu.
"OĞLUMU ANNEANNESİ İLE BİRLİKTE BÜYÜTECEĞİZ"
Ayrıca oğlu için bakıcı tutmadıklarını söyleyen Soral, "Anneannesi ile birlikte büyüteceğiz. 6 ay evde Ali ile ilgileneceğim, ondan sonra gelen porjeleri değerlendireceğim. Ben hamile olduğum zaman çalıştım, Ali de benimle çalıştı. O dönem ben işe başladığımda da Ali, benimle setlere gelecek ve bana eşlik edecek." demişti.
"HOŞ GELDİN OĞLUM"
Öte yandan Hande Soral, doğumun ardından eşi ve oğlu ile hastane odasında çekilen aile pozlarını sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Soral, gönderisinde, "Hoş geldin oğlum..." ifadelerini kullanmıştı.
Oyuncu çift, bebek müjdesini de bu fotoğrafla duyurmuştu.