Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hande Soral-İsmail Demirci çiftinin Bodrum romantizmi! Oğulları ile ilk tatil! - Magazin haberleri
        1

        5 yıl önce nikah masasına oturan oyuncu çift Hande Soral (35) ve İsmail Demirci (37), geçtiğimiz ay ilk çocukları Ali'yi kucaklarına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı. Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; İlk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşayan ikili, önceki gün Bodrum'da objektiflere yansıdı.

        2

        Konakladıkları otelin iskelesinde görüntülenen çift, bir süre şezlongta oturarak sohbet etti. Soral ile Demirci'ye bu sırada oyuncunun kardeşi Bedirhan Soral da eşlik etti.

        3

        Bebekleri Ali'yi sevmelere doyamayan çift, bir an olsun oğullarını kucaklarından kucağından indirmedi. Demirci'nin bir ara Ali'nin kolunu ısırarak sevmesi tebessüm ettirdi.

        7

        "OĞLUMLA İLK GÜNÜM"

        Öte yandan Soral ve Demirci, geçtiğimiz haftalarda bebekleri Ali'nin ilk kontrolü için gittikleri hastane çıkışı objektiflere yansımıştı. Ünlü çift, basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı.

        "Ali'yi kucağıma ilk aldığımda çok heyecanlandım." diyen İsmail Demirci, "Çok güzel bir duygu. Bu aralar çok yoğun çalıştığım için oğlumla bu ilk günüm ve çok mutluyum. Hande'nin doğumuna girdim, çok heyecanlı ve stresliydi. Hande için daha zordu." şeklinde konuşmuştu.

        8

        "BİRBİRİMİZE ALIŞIYORUZ"

        Normal doğum yöntemi ile bebeğini dünyaya getirdiğini belirten Hande Soral da şu ifadeleri kullanmıştı:

        Uzun bir süreçti ama her şey istediğim gibi oldu. Ben doğumu pek hatırlamıyorum. Ali, 52 cm, 3 kilo 750 gram doğdu. Evde Ali'nin varlığını hissetmek çok güzel bir duygu. Biz ona, o da bize alışıyor. Gözümü her açtığımda onu görmek çok güzel bir duygu.

        9

        "OĞLUMU ANNEANNESİ İLE BİRLİKTE BÜYÜTECEĞİZ"

        Ayrıca oğlu için bakıcı tutmadıklarını söyleyen Soral, "Anneannesi ile birlikte büyüteceğiz. 6 ay evde Ali ile ilgileneceğim, ondan sonra gelen porjeleri değerlendireceğim. Ben hamile olduğum zaman çalıştım, Ali de benimle çalıştı. O dönem ben işe başladığımda da Ali, benimle setlere gelecek ve bana eşlik edecek." demişti.

        10

        "HOŞ GELDİN OĞLUM"

        Ayrıca Hande Soral, doğumun ardından eşi ve oğlu ile hastane odasında çekilen aile pozlarını sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Soral, gönderisinde, "Hoş geldin oğlum..." ifadelerini kullanmıştı.

        11

        Oyuncu çift, bebek müjdesini de bu fotoğrafla duyurmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ