Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hande Soral oğlu Ali'nin yüzünü ilk kez paylaştı: Çekirdek ailem - Magazin haberleri
        1

        14 Ekim 2017'de kendisi gibi oyuncu olan İsmail Demrici ile nikâh masasına oturan Hande Soral, mayıs 2022'de de oğlu Ali'yi kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşamıştı.

        2

        Hande Soral ve İsmail Demirci, oğulları Ali ile objektif karşısında çekilen fotoğraflarını yayınladı. Ünlü çift, "Çekirdek ailem" notunu düştüğü paylaşımlarla ilk kez oğlunun yüzünü gösterdi.

        3

        Fotoğraflarıyla takipçilerinden yoğun ilgi gören Hande Soral ile İsmail Demirci'nin paylaşımlarına; Bensu Soral, Hilal Altınbilek, Ece Çeşmioğlu, Müge Boz, İlayda Alişan ve Ceyda Ateş gibi ünlü isimler "Maşallah" yorumunda bulundu.

        4

        "BİRBİRİMİZE ALIŞIYORUZ"

        Öte yandan normal doğum yöntemi ile bebeğini dünyaya getirdiğini belirten Hande Soral, daha önce şu ifadeleri kullanmıştı: Uzun bir süreçti ama her şey istediğim gibi oldu. Ben doğumu pek hatırlamıyorum. Ali, 52 cm, 3 kilo 750 gram doğdu. Evde Ali'nin varlığını hissetmek çok güzel bir duygu. Biz ona, o da bize alışıyor. Gözümü her açtığımda onu görmek çok güzel bir duygu.

        5

        "OĞLUMU ANNEANNESİYLE BİRLİKTE BÜYÜTECEĞİZ"

        Ayrıca oğlu için bakıcı tutmadıklarını söyleyen Hande Soral, "Anneannesi ile birlikte büyüteceğiz. 6 ay evde Ali ile ilgileneceğim, ondan sonra gelen projeleri değerlendireceğim. Ben hamile olduğum zaman çalıştım, Ali de benimle çalıştı. O dönem ben işe başladığımda da Ali, benimle setlere gelecek ve bana eşlik edecek" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ