Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Hande Yener, Seren Serengil'in üstsüz (çıplak) fotoğrafını paylaştı

        Demet Akalın - Hande Yener kavgasına Seren Serengil de katıldı. Hande Yener ve Seren Serengil gece saatlerinde sosyal medya üzerinden tartıştılar. Tartışmayı başlatan ise Hande Yener'in Seren Serengil'e ait olan üstsüz fotoğrafı paylaşmasıydı.

        Skandal paylaşımdan sonra sosyal medya karıştı. Ünlü şarkıcının yayınladığı fotoğraf Instagram tarafından silindi.

        Hande Yener ve Seren Serengil arasında yaşanan son gelişmeler haberimizde...

        Hande Yener, telifmetrenin araştırmasına göre radyolarda şarkıları en çok çalınan isim oldu. Telifmetre'nin bu araştırması Seren Serengil'in sunuculuğunu yaptığı Duymayan Kalmasın programında masaya yatırıldı. Olaylar bundan sonra başladı.

        Hande Yener skandal bir paylaşım ile Seren Serengil'e gönderme yaptı. Seren Serengil'de bu paylaşıma karşılık açıklamada bulundu. İşte tüm detaylar...

        Listeye inanmadığını söyleyen Serengil, bu konuyu araştıracağını belirtti.

        İşte Serengil'in programdaki açıklamaları:

        HANDE YENER'DEN SKANDAL PAYLAŞIM! SEREN SERENGİL'İN ÜSTSÜZ FOTOĞRAFINI YAYINLADI

        Seren Serengil'in bu açıklamalarından sonra Hande Yener skandal bir paylaşımda bulundu. Ünlü şarkıcı, Seren Serengil'in yıllar önce çekilen üstsüz fotoğrafını Instgaram hesabının hikaye bölümünden "Aa serenmetreye bakıyor, yine göremiyor" notuyla paylaştı.

        REKLAM

        SEREN SERENGİL'DEN HANDE YENER'E 'UYUŞTURUCULU' CEVAP

        Hande Yener'in skandal paylaşımından sonra Seren Serengil Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:"Berna beni evden çıkarmadığı için çıkamadım arkadaşlar. Siz canınızı sıkmayın gerçekten. Uyuşturucu kullanan insanlar normal hareketler yapmıyorlar. Uyuşturucu kullanan insanlar kafaları net değil.Ben 15 yıl önce annemin evinin iskelesinde bikini izi çıkmasın diye kafamda mandalla güneşlenirken, uzaktan çekilen fotoğrafı insanlar bulup yayınladıkları zaman ne kendi hayatlarının iğrençliklerini kapatabiliyorlar ne de başarısızlıklarını kapatabiliyorlar. Umursamayın. Avukatıma yönlendirdim. O gereğini yapacak. Siz üzülmeyin. Öpüyorum sizi."

        HANDE YENER: BEN SİLMEDİM, INSTAGRAM KALDIRDI

        Hande Yener, Instagram'da paylaştığı fotoğrafı silmediğini açıkladı. Yener, fotoğrafın Instagram tarafından kaldırıldığını söyledi.

        Seren Serengil ise Instagram hesabından "Bu kafalar hangi kafalar Hande" mesajlı bir fotoğraf paylaştı.

        https://www.instagram.com/p/BdLg-qsgcK4/?r=wa1

        Hande Yener de daha sonra Istagram hesabından, 17 Şubat 2007 tarihinde Haberturk.com'da yer alan Seren Serengil'in 15 yaşında uyuşturucu operasyonunda tutuklandığını itiraf ettiğine ilişkin haberi yayınladı.

        Hande Yener bu davranışından sonra Twitter'da Trend Topic oldu. Ünlü şarkıcı tepkiler sonrasında paylaşımını sildi.

        HANDE YENER KİMDİR

        Makbule Hande Özyener (d. 12 Ocak 1973), bilinen sahne adıyla Hande Yener, Türk şarkıcı ve söz yazarı. Ses getiren bir çıkış yaptığı 2000'lerin başından itibaren sık sık çıkardığı albümlerle Türk pop müziğinde kendine yer edindi. Müziğinin yanı sıra kıyafetleri ve sık sık yenilediği imajıyla adından bahsettirdi. Zaman zaman müzikal tarzında da değişiklikler yaptı, pop müzikten elektronik müziğe geçtiği dönemde yaptığı "bakkal müziği" tanımlaması yüzünden çeşitli tartışmaların içinde yer aldı. Kariyerindeki değişken adımları ve kişiliği birçok kez incelenerek yorumlandı, meslektaşı Demet Akalın ile yaptığı atışmalar Türkiye'de magazin gündemi içinde bir olgu hâline geldi.

        Senden İbaret (2000)

        Sen Yoluna... Ben Yoluma... (2002)

        Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor (2004)

        Apayrı (2006)

        Nasıl Delirdim? (2007)

        Hipnoz (2008)

        Hayrola? (2009)

        Hande'ye Neler Oluyor? (2010)

        Teşekkürler (2011)

        Kraliçe (2012)

        Mükemmel (2014)

        Hepsi Hit Vol. 1 (2016)

        Hepsi Hit Vol. 2 (2017)

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ