Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hatice'nin yeni sevgilisi Ali Kemal Sarı ile fotoğrafı takipçilerini ikiye böldü - Magazin haberleri Instagram
        1

        Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ve açıklamaları ile sık sık magazin gündemine gelen Hatice, Instagram hesabı üzerinden aşkını ilan etti.

        2

        Ünlü şarkıcı, Ali Kemal Sarı isimli sevgilisi ile sarmaş dolaş poz verdi. Hatice sevgilisiyle fotoğrafını, "İlk fotoğrafımız umarım sonsuz olur. Hayatıma hoş geldin canım sevgilim" notuyla paylaştı.

        3

        PAYLAŞIMI TAKİPÇİLERİNİ İKİYE BÖLDÜ

        Hatice'nin sevgilisiyle olan fotoğrafına Kuşum Aydın, "Çok mutlu ol hayatım", Seda Sayan "Çok mutlu ol tatlım", Demet Akalın "Çok mutlu ol baby" yorumunu yaparken bazı takipçileri de olumsuz yorumlarda bulundu.

        4

        Sevgilisiyle arasındaki yaş farkına dikkat çeken bazı takipçilerine sinirlenen Hatice de, "Adam çirkin olur parası var dersiniz! Adam yakışıklı olur kadının parası var dersiniz saçmalığı! Bizim ilşkimiz saf, temiz ve çıkarsız. Bizim kimseye eyvallahımız olmaz. 8 aydır maşallah çiçek gibiyiz. Siz ne biliyorsunuz da konuşuyorsunuz? İnşallah o kötü kalpleriniz bir an önce çiçek açar. Aramızdaki yaş farkı sizin akıl yaşınız kadar!" açıklamasını yaparak tepkisini dile getirdi.

        5
        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ